Povestiri din viata

L-am tuns pentru prima oara. Acum e cheliuta

Ma tot uit la titlu si zambesc :). Da, e cheliuta. Va scriam ca am gasit o oferta buna si am cumparat o masina de tuns pentru Edy. Nu avea cine stie ce par, dar era destul de neuniform. Acum el poate intoarce bine capul in stanga si in dreapta, asa ca in zonele pe care le atingea cel mai mult de paturica avea putin par, iar in partea de la ceafa care e mai bombata, parul era lung.cheliuta

Contrar traditiilor care spun ca nu se tunde copilul pana la un an, noi l-am tuns. Se spune ca prima data il tund nasii, dar de fapt prima data tunde preotul la botez. Nasii nu au nimic impotriva, mai ales ca si ei si-au tuns copilul cand era mic. Mie imi plac traditiile, dar doar cele care au o explicatie care sa ma convinga ca trebuie respectate.

Sotul meu nu a vrut sa il tundem cheliuta.

Voia sa ii mai ramana ceva, dar eu am zis ca e cam mare pieptanul de la masina ca sa il ia uniform. Daca a scos pieptanul, l-a tuns zero 🙂

Imi place cum ii sta si vad ca ii creste la loc. Se simte la mana un pic mai mare si mai aspru. Poate faptul ca l-am tuns o sa il ajute, desi noi amandoi avem par bogat. Parintii nostri au la fel, deci probleme genetice de calvitie nu au cum sa fie.

Se zice ca tunsul indeseste parul.

Daca o fi sau nu asa, nu stiu. Noi avem de gand sa il mai tundem cand o sa mai fie nevoie. Nu imi place deloc codita lasata la baietei si nu ii inteleg rostul (sa ma lumineze si pe mine cineva care stie), asa ca Edy nu va prinde moda asta.

Voi ati tuns copilul cand era mic?

 

Pe curand!

Facebook Comments
Acneea bebelusului
Micul dejun, cea mai importanta masa din familia noastra

No comments

Lasă un răspuns