Povestiri din viata

Primul Craciun cu Edy

Am revenit dupa cateva zile frumoase de sarbatoare. Sunt bucuroasa pentru ca e primul Craciun petrecut impreuna cu fiul nostru si parca spiritul sarbatorilor m-a cuprins mai mult ca niciodata. Se intampla de multe ori sa lucrez de Craciun asa ca nimic nu facea sa fie sarbatoare. Nici macar mancarea nu lasa sa se inteleaga ca ar fi vreo zi mai deosebita.
Anul asta s-a schimbat totul. Am avut un Ajun de poveste, cu o vreme minunata (nu prea parea ca e iarna) chiar daca nu a nins, am putut sa savurez zilele (poate datorita faptului ca stau acasa) si Edy mi-a adus entuziasmul la vedere. Am avut bradut impodobit, am gatit ca o mamica gospodina, am primit si am facut cadouri, am fost o gazda buna si am vizitat pe cei mai apropiati. Cred ca asta fac majoritatea, dar la mine nu era asa pana acum.

Edy a fost imbracat in tinuta specifica, nu de Mini Mos dar in alb si rosu, cu mesaj, pentru ca a primit bluzita asta minunata de la o persoana minunata si am tinut neaparat sa o poarte de Craciun. Pana n-am ajuns la capitolul bebelusi nici nu stiam ca exista asa ceva in pragul sarbatorilor dar imi place ideea.
Astept Revelionul de acum si sper sa fie la fel de bine. Mie imi plac obiceiurile cu caprite si caiuti, de fapt imi place mai mult muzica pe care danseaza, dar la mine in oras sunt cam rare obiceiurile astea sau cel putin nu prea au muzica specifica.

Sper ca si voi ati petrecut frumos. As vrea sa imi lasati cateva cuvinte despre zilele pe care le-ati avut. Va mai astept pe blog.

Pe curand!

 Primul Craciun
Facebook Comments
Insistente gratuite. De ce sa dai sfaturi unei mamici incepatoare doar cand ti le cere?
Ne plangem prea mult

No comments

Lasă un răspuns