Nou nascut si bebelus

Vaccin – patru luni

Ieri am fost sa facem vaccin desi Edy a implinit patru luni acum aproape doua saptamani. Noi le facem pe cele subventionate de Ministerul Sanatatii si fiindca au fost sarbatori, zile libere, au intarziat un pic.

Vaccinul de la patru luni se numeste Pentaxim de la Sanofi si e o alta doza a celui de la doua luni, doar ca e mai usor pentru ca nu e si antihepatita B. A fost facut in picior. Daca la doua luni nu au fost probleme, acum nici atat. Nu s-a incalzit locul, nu a avut febra, totul a fost normal.

Atunci cand i l-a facut a plans un pic, dar si-a revenit foarte repede. Nu ii era foame, iar daca nu ii e foame nu se atinge de san, asa ca a trebuit sa il linistesc in brate, vorbindu-i. Dupa ce l-am imbracat totul a revenit la normal. Am iesit afara si a adormit, am mai stat vreo 15 minute ca sa ne facem si plimbarea de zi obisnuita si a trecut tot.

Stiu ca multi sunt total impotriva vaccinarii dar am mai zis.. fiecare alege ceea ce considera, iar noi asta am ales.
Pe curand!
Facebook Comments
Taierea unghiutelor bebelusului
Pampers Premium Care

1 Comment

  • Vaccin 11 luni - Emoţii de mămică

    feb. 02, 2019

    Reply

    […] poliomielitei etc. Edy a plans un pic, dar mai putin decat la primele doua doze (2 luni si 4 luni). Si-a revenit imediat si pana am ajuns acasa deja uitase unde am fost sau cel putin asa parea. […]

Lasă un răspuns