Dezvoltare Eduard

Eduard a implinit cinci luni

cinci luni

A mai trecut o luna.. La inceput mi se parea ca trece greu timpul, dar acum parca zboara si n-am timp nici sa observ cand. Eduard a implinit cinci luni. Luna asta a fost tot mai activ. Daca il trag de manute se ridica in fundulet si ii place asta foarte mult, se uita curios in jur si cateodata rade. Sta sprijinit de mine pentru ca daca l-as lasa, s-ar apleca in fata pana jos.

Ii plac propriile picioare si inca nu le ajunge bine sa le bage in gura, dar se antreneaza. Mainile si le coordoneaza tot mai bine, prinde obiecte in ambele maini, le tine, se joaca si cam tot ce zareste nou vrea sa bage in gura. Cand ne vede, incepe sa rada cu gura pana la urechi, mai ales cand aude vocea lui tati. Nu rateaza nicio miscare sau zgomot din camera, e atent la orice.

Inca nu il asez intre perne, am citit ca nu e prea bine, asa ca nu grabesc lucrurile. Il mai tin in brate in fundulet, dar sa il las sa se joace pe pat, inca nu. Cand o sa vina momentul sa stea singur o sa il las asa. Gangurelile se tot schimba, de la ga, ghi, chi, dzz la bububu, mam, auu, aoo si tot felul de chiuieli si alte sunete.

Se intoarce foarte repede de pe spate pe burta iar daca sta pe burta ridica fundul si incearca sa stea in genunchi sau se ridica pe maini. La baita e mai greu acum pentru ca ma uda din cap pana in picioare. Ii place foarte mult si da din maini si din picioare incontinuu, cu tot cu apa :).

In rest ce sa va zic, sunt fericita ca avem un bebe fericit.

Pe curand!

Facebook Comments
Melodia preferata
Ce viseaza bebelusii?

1 Comment

  • Bebelușul la 5 luni - Emotii de mamica

    iun. 22, 2017

    Reply

    […] Copiii se dezvoltă foarte diferit şi fetițele sunt diferite de băieți. Citește cum era şi bebelusul Edy la 5 luni […]

Lasă un răspuns