Dezvoltare Eduard

Melodia preferata

Ieri va spuneam ca cineva nu a crezut ca Edy la cinci luni se joaca. Ma intreb ce ar fi zis daca ii spuneam ca are si melodia preferata :)). Da, poate pentru unii e greu de crezut, dar chiar are. Pana nu de mult lasa orice activitate pentru reclama Orange, aceea de sarbatori cu Millidge si Doig care dansau.

Noi ziua tinem televizorul deschis, de cele mai multe ori, pe un post de muzica, pentru ca uneori stirile nu sunt ceea ce as vrea sa aud toata ziua si cred ca Edy stie deja melodiile la moda. Stateam intr-o zi cu Edy si sotul meu si ne jucam cu tot felul de jucarii si la tv a inceput sa cante Ed Sheeran – Thinking out loud si Edy s-a oprit sa se uite. In videoclip danseaza un cuplu, iar barbatul o invarte pe femeie de multe ori. Chiar vorbeam atunci ca ii place cum o invarte, credeam ca asta il atrage, dar acum cand aude inceputul melodiei, chiar daca e cu spatele, vrea sa se intoarca si se agita ca atunci cand se bucura tare de ceva. Mai sunt melodii care ii plac, dar asta clar e pe primul loc.
Pentru mine e ceva de bine, inseamna ca evolueaza, creste si incepe sa inteleaga mult mai multe decat am crede noi ca ar putea :). Bebelusii vostri ce melodii preferate au?
Pe curand!
Facebook Comments
Sase luni frumoase
Eduard a implinit cinci luni

No comments

Lasă un răspuns