Dezvoltare Eduard

Descoperirea picioarelor

Dupa ce si-a descoperit Edy manutele, nu a trecut mult timp si se uita curios la propriile picioare. Nu le ajungea, dar dupa cum le privea, sigur i se pareau grozave.

Intr-un timp i le aduceam eu la gurita pentru ca il amuza teribil si asa ma mai jucam cu el uneori. Radea de fiecare data si incerca sa le bage in gura.
Acum a crescut si ajunge sa le prinda singur. Ii place sa le bage in gura, iar daca nu e descult incearca sa isi scoata sosetelele, trage de pantaloni pana cand ramane cu piciorul gol si il poate savura in liniste.
Inca nu sta singur in fundulet dar la baie cand il spal pe spate le vede in apa si se agita pana le prinde si le baga in gura. La fel si cand il ridic, prima data asta vede.

Cred ca faptul ca isi prinde picioarele e una din achizitiile mai mari de pana acum pentru ca desi de aproape doua saptamani le prinde bine, uneori nu putea sa doarma ca isi amintea de ele sau se trezea noaptea sa se mai joace putin. Acum doua seri a dormit bine dar aseara impingea patura cu picioarele. Am crezut ca il deranjeaza sau ii e cald asa ca l-am dezvelit si el incepea sa gangureasca si sa se joace cu picioarele. Dupa ce l-am invelit la loc a adormit aproape instant. Se zice ca un sac de dormit pentru bebelusi e recomandat in perioada asta. Noi dormim toti intr-un pat asa ca se inveleste cu ce ne invelim si noi. Ideea e sa nu isi vada picioarele in somn. De acum asteptam urmatoarea etapa :).

Pe curand!

Facebook Comments
Eduard are sapte luni. Cum se dezvolta?
Achizitiile la bebelusi

No comments

Lasă un răspuns