Povestiri din viata

M-am tuns

De ceva timp imi doresc sa fac o schimbare de look. Mi-a zis cineva mai demult ca majoritatea mamicilor dupa ce nasc vor sa se tunda sau sa isi faca ceva la par si chiar ii dadeam dreptate. Problema era ca nu puteam sa il las pe Edy mult timp pentru ca il alaptez si el nu stie sa suga si din biberon. Daca mami nu-i, nici mancare nu-i. Si cand sugea la doua ore era cam greu sa fug de acasa, mai ales ca stiti cum e cu programarile la salon. Ai la 12, te tunzi abia la 14 ca „s-au decalat putin” programarile.
Eu inainte mergeam la un salon anume, dar fata respectiva e insarcinata si stiu ca un timp o sa lipseasca, asa ca trebuia oricum sa caut pe altcineva. Parul meu era tot mai lung si greu de intretinut, il tineam doar impletit pentru ca ma incurca prea tare, cazuse mult in ultimul timp si avea nevoie de refresh.
In fata blocului am un salon deschis de mult timp, dar nu stiam cum sunt fetele de acolo. Si fiindca am si amintiri neplacute cu fete care invatau sa tunda pe parul meu, ezitam putin.
In ultimele zile am tot iesit la plimbare si cum dadeam ochii cu salonul, cum ma gandeam la schimbarea mea. Totul pana cand l-am lasat pe sot cu Edy si am intrat si m-am tuns fara sa ma mai gandesc ca nu va iesi bine. Nu mi-am facut nu stiu ce extra schimbare dar totusi am tuns vreo 10-15 cm din par si am iesit multumita. Altfel se aranjeaza, altfel sta, deci a meritat si n-am niciun regret. Si mi-am gasit si unde sa ma tund mai aproape de casa. Yeeey!
Facebook Comments
25 martie - Ziua mamei crestine
O suta!

No comments

Lasă un răspuns