Dezvoltare Eduard

Puseul de crestere de la 6 luni

puseul de crestere colici cade si se loveşte

La noi tocmai s-a terminat puseul de crestere de la 6 luni. Sincer, nici nu stiu cand a inceput. Tot ziceam ca ii ies dintisori lui Edy. Era destul de irascibil, uneori se trezea scancind noaptea, ba voia sa suga, ba nu voia, pana cand s-a concretizat ca e puseu. Incepuse sa manance foarte des noaptea, apoi ziua, a luat deodata in greutate, deci am rezolvat misterul.

Din cate stiam eu, puseul de crestere de la trei luni e mai dificil, dar acela a trecut mai repede la noi, fara nopti agitate. Mi s-a parut mult mai puternic acesta de acum.

Puseul de crestere trece mai usor cu sanul. Si copilul e mai linistit dar si parintii 🙂

Fiindca Edy e mai mare si mai activ, puseul s-a desfasurat mai tare :). Am noroc ca daca se trezeste noaptea, in trei minute adoarme la loc, altfel poate ar fi fost si mai greu. Sanul este alinarea si mai am nevoie de rabdare din plin. Va trece.

Dupa implinirea varstei de 6 luni, bebelusii iau mai putin in greutate, iar faptul ca a luat 200 g intr-o saptamana e destul de mult. Acum are 8.2 kg.

Dintisorii nu au iesit deocamdata, insa ii asteptam. Desi nu ies, ei deranjeaza bebelusii si ii fac sa simta discomfort chiar cu cateva luni inainte de a iesi efectiv.

De acum, puseele vor fi mai rare si mai „inofensive”, asa ca putem spune ca ce a fost mai greu a trecut din acest punct de vedere.

Voi ati trecut de puseul de crestere de la 6 luni? Cum a fost?

Pe curand!

Facebook Comments
Achizitiile la bebelusi
Sase luni frumoase

No comments

Lasă un răspuns