Povestiri din viata

Spalat de vase relaxat :)

De cand am nascut, ieri a fost prima zi cand am spalat vase foaaaarte relaxata. Si o sa va spun de ce.
Edy e un copil cuminte si pot sa il las pe pat sa se joace 10 minute ca sa fac treaba prin casa, dar asta inseamna sa vin din 2 in 2 minute sa vad ce face. Inca nu pleaca de pe pat sa am un stres in plus, dar se rostogoleste si uneori il gasesc pe burta.
Pana acum am mai facut si curatenie si mancare doar cu el acasa, dar in graba si am tot venit la el sa verific daca e ok. De exemplu cand faceam mancare si eram acasa doar cu el imi pregateam tot ce imi trebuia, cu usa deschisa ca sa il aud si daca tot era bine dadeam drumul la aragaz, puneam ingredientele si gata masa. Daca sotul meu e acasa, sta el cu Edy in camera si eu pot sa inchid usa la bucatarie, dar tot timpul sunt cu gandul in dormitor, oare ce fac, daca totul e bine. Cateodata il luam pe Edy in bucatarie in brate, dar totul faceam in graba, sau schimbandu-l de pe o mana pe alta.
Ieri a fost o zi miracol pentru mine. Avem un scaunel pentru bebelusi (gen balansoar), care se poate lasa si la orizontal, poate fi si ridicat pana la 90 de grade, dar pana acum nu statea mult in el, maxim 2-3 minute. Ieri insa, a stat. Cred ca de vreo doua saptamani nu mai incercasem sa il pun acolo pentru ca stiam ca ma chinui degeaba. Dar ieri a mers si eu am spalat vase, i-am cantat, i-am dansat, iar el din scaunelul lui a gangurit, a ras si s-a distrat copios de entertainment-ul meu. Dar m-am simtit asa relaxata si cred ca as fi facut mult mai multe lucruri prin bucatarie daca nu era duminica, dar am zis ca asteptam ziua de azi pentru altele.
Deci sunt incantata..TARE! Azi deja mi-am facut planuri pentru o gramada de activitati cu el prin zona 🙂 Sper sa fie asa bine dispus ca ieri.

Pe curand!

Facebook Comments
Somnul parintilor dupa nasterea bebelusului
Eu te-am facut, eu te omor!

No comments

Lasă un răspuns