Diverse / Povestiri din viata

S-a schimbat schema de vaccinare

Edy are deja 7 luni jumatate si inca nu facusem vaccinul de 6 luni pentru ca doctorul de familie nu il primea. Am citit care e riscul amanarii vaccinului si nu am gasit nimic care sa ma sperie. Se pare ca nu conteaza asa mult ca se amana, doar sa se faca toate dozele, asa ca nici nu l-am cumparat.
La inceputul lui aprilie 2015 s-a schimbat schema de vaccinare si vaccinul de la 6 luni a fost scos. Ieri am fost si noi la doctorul de familie si ni s-a zis ca daca nu am apucat sa facem la 6 luni, continuam cu schema noua si ne vedem la 11 luni.
Daca sunteti in aceeasi situatie e bine sa intrebati si voi la medicul de familie cum se procedeaza. Noua initial ne spusese ca dupa data de 20 incep vaccinarile.
Stiu ca unii aleg sa nu faca vaccinurile si le respect alegerea, asa ca nici eu nu astept comentarii despre cat de periculoase sunt si ca e mai bine sa nu mergem cu copiii la vaccin. Asta e alegerea noastra.
Pe curand!
Facebook Comments
Increderea in bebelus
Scrisoare pentru sotul tau

6 Comments

 • avatar image

  I.xell

  apr. 28, 2015

  Reply

  Buna!
  Nu am copii, deci nu sunt parinte, sincera sa fiu insa, am citit intr-una despre efectele adverse negative ale vaccinurilor......insa stau si ma gandesc ca generatia noastra le-a facut pe toate pe banda rulanta si traim inca.......
  Daca as avea un copil acum chiar nu as stii ptr ce varianta sa optez, asa ca, comentarii despre cat de bune sau rele sunt nu-si au locul, tu nu imi cresti mie copilul meu vaccinat si nici eu tie copilul tau vaccinat. Asa ca discutiile nu-si au locul.
  Multa sanatate va dorecs si o zi frumoasa!

 • avatar image

  Mami si Copilul

  apr. 28, 2015

  Reply

  Uneori pe net sunt scoase in evidenta mai mult lucrurile rele.. Din cate am mai auzit, vor deveni obligatorii din nou vaccinurile si atunci nu o sa mai fie atatea discutii. Dar daca nu vor fi despre vaccin vor fi despre diversificare, alaptat, circumcizie si tot asa. Ar fi bine sa gandeasca toti oamenii asa, dar vezi ca tot mai rar se intampla

 • avatar image

  Anonim

  apr. 29, 2015

  Reply

  In legatura cu vaccinarea si obligativitatea sa:cred ca fiecare este liber sa aleaga ceea ce este crede ca este bun pt copilul sau. DAR, in cazul in care copilul face una din bolile de care ar fi fost ferit prin vaccinil oferit gratuit de stst,atunci parintele sa achite integral costul spitalizarii si tratamentelor. Cam asa as vedea eu aceasta lege. si eu sunt pro vaccinare din varii motive printre care as vrea sa mentionez doar faptul ca am incredere in stiinta si nu in cei care dezinformeaza. Si eu am facut vaccinurile obligatorii dar si Rotarix fetitei mele, acum in varsta de 8 luni. Cristina

 • avatar image

  Anonim

  apr. 30, 2015

  Reply

  Scuze pt greselile de tastare pe care le-am facut folosind telefonul. Aceeasi

 • avatar image

  Andreea

  mai 16, 2015

  Reply

  Bună, noi am apucat sa facem și vaccinul de 6 luni, iar la 1 an, când ne-am prezentat la medic, ne-a spus de schema nouă de vaccinare și am acceptat-o. Asa ca noi am făcut un fel de mix: trei vaccinuri după schema veche și ultimul după cea nouă. Bebe s-a comportat ok, doar cu puțină febră. Numai bine!

 • avatar image

  Mami si Copilul

  mai 16, 2015

  Reply

  Pai cred ca acum fiecare trebuie sa decida in ce fel continua. E bine ca a fost bebe ok

Lasă un răspuns