Povestiri din viata

Ce inseamna o mama buna?

intarcare blanda mama buna

Daca esti mamica, probabil iti raspunzi deja in minte la intrebare. Zambesti in coltul gurii, multumita si mandra de faptul ca esti o mama buna. Multe dintre noi (sau chiar majoritatea) avem macar odata procese de constiinta. Ne intrebam daca facem tot ce trebuie, cat trebuie si cum trebuie ca sa fim cum ne dorim pentru copilul nostru.

intarcare blanda mama buna

Nu exista un manual al mamei perfecte, sau un tipar, cum nu exista un manual al femeii. Fiecare este cu mentalitatea, abilitatile, posibilitatile si informatiile sale. Mamele se modeleaza in functie de familie, de prietenii pe care ii au, de informatiile pe care le capata pe parcurs.

O mama buna nu e o mama perfecta

Perfectiunea e relativa si nu cred ca exista mama perfecta. Fiecare are greselile ei sau daca nu sunt greseli, cei din afara tot timpul vor vedea ceva nelalocul lui. Oricand se poate gasi cineva cu pareri diferite.

Fiecare mama e buna pentru ca fiecare actiune a sa este alegerea cea mai buna! Faptul ca eu aleg ce e mai bine pentru bebelus (din punctul meu de vedere), ca am grija sa fie totul bine, ca sunt langa el cand are nevoie de mine si ca imi doresc sa ii ofer ce am mai bun, cred ca ma face o mama buna. Poate din punctul de vedere al altora am si eu defectele mele, dar exista om fara defecte?

Tu ce crezi ca inseamna o mama buna? Te simti o mama buna?Pe curand!
Facebook Comments
Cu bebe in brate
Discutie despre fericire

No comments

Lasă un răspuns