Produse, cumparaturi, review

Copilarie fericita

Daca ne uitam la copilasii de acum (care au 3, 4, 5 ani) si facem o comparatie cu cei de acum treizeci de ani, am putea spune fara nicio indoiala ca e diferenta mare. Multi ar spune ca pe atunci copilaria era mai frumoasa, pentru ca nu erau tablete si smartphone-uri. Noi ne jucam cu trenulete din lemn si cu mingea pe afara si totul era minunat. Si da, chiar asa era.
Noi, parintii, ne gandim intotdeauna si la ce am avut noi si ce vrem sa aiba copiii nostri, dar fiindca lucrurile s-au schimbat, trebuie sa tinem pasul si cu noile tendinte.
Acum se pune accent pe stimulare vizuala, pentru a-i dezvolta copilului creativitatea, se cauta jucarii de la care copilul sa invete lucruri noi si care sa nu fie nici toxice, dar cauciucul de proasta calitate a invadat magazinele. Cineva insa s-a gandit sa imbine cerintele actuale cu dragostea pentru jucariile naturale, in forma lor veche, care trezesc cele mai frumoase amintiri. 
Jucariile Fauna de tip puzzle de pe chicpitic.ro ii ajuta pe cei mici, prin joc, să descopere lumea înconjurătoare. Culorile sunt in contrast (pentru stimulare vizuala) si apropiate de realitate (in scop educativ). Lemnul a fost intotdeauna materialul ideal pentru jucăriile copiilor, cei mici fiind foarte atrasi de textura lui.
Jucariile sunt lucrate manual in Romania la un inalt nivel de calitate si ajută la dezvoltarea motorie (manevrarea pieselor), senzorială (piese de dimensiuni diferite) şi cognitivă (realizarea puzzelului) a copilului.
Mai sus sunt imagini din procesul de fabricatie a jucariilor. Fiecare figurina este pictată manual, pe ambele părți, păstrând coloritul natural în detaliu. Piesele sunt rezistente si usoare.
Va invit sa intrati pe chicpitic.ro pentru mai multe produse, inclusiv litere din lemn si imbracaminte.
Pe curand!
Facebook Comments
PERSIL Power - Mix caps
Cumparaturi naturiste

1 Comment

  • avatar image

    Crina

    mai 16, 2015

    Reply

    seamana cu jucariile din copilaria mea. i-am luat si eu un set de genul nepoatei mele si a fost foarte incantata. acum mai problematic cu rosul lor...

Lasă un răspuns