Povestiri din viata

Dar unde s-a lovit?

Ieri i-am dat lui Edy sa se joace cu ceva si s-a zgariat putin pe obraz. E nesemnificativa zgarietura, e mai mult un punct rosu dar uitandu-ma la el azi dimineata, ma gandeam la o intamplare mai veche.
M-am dus la coafor sa ma tund si fata care ma tundea venise cu fetita de un an  si jumatate la salon. Fetita avea in frunte o julitura destul de marisoara si rosie care atragea privirea. Pe fetisoara ei alba si micuta nu aveai cum sa o ratezi, asta-i clar.
De multe ori evit sa pun intrebari de genul „da’ ce a patit?” sau „ce are acolo?” asa ca mi-am vazut de treaba si am zambit fetitei admirand faptul ca avea niste ochi albastri foarte frumosi si parul blond cu zulufi.
Fiindca era un salon de coafura, manichiura, pedichiura, cosmetica, tot veneau femei acolo si cum intrau se maimutareau putin la copil si intrebau „da’ unde s-a lovit?” sau alte de astea care nu isi gaseau rostul.
Dupa ce s-a mai eliberat,  mamica in cauza, vizibil enervata, a inceput sa imi spuna ca daca intreaba cineva unde s-a lovit si ea zice „a cazut”, chiar nu ajuta pe nimeni cu nimic. E o conversatie care enerveaza, irita si nu-si are rostul. Daca vad julitura, e clar ca s-a lovit undeva si mama ei stie. Cu ce ma ajuta pe mine sa stiu ca a dat cu capul de o masa sau de parchet sau a cazut de pe scaun?
Cred ca fiecare trebuie sa isi vada de bucatica lui si sa evitam discutiile nonsens, dar cred ca nici peste 20 de ani nu se va schimba asta.
Tie ti se pare normal sa intrebi ce a patit? Daca da, de ce simti nevoia asta?
Pe curand!

Foto clubulbebelusilor.ro

Facebook Comments
Analize cu bucluc
Increderea in bebelus

2 Comments

 • avatar image

  deea tusk

  mai 09, 2016

  Reply

  Chiar ieri mă întreba soacră-mea ,,dar ce a pățit la obraz, vai!!!!,,.Avea puțin de tot vânat căci evident s-a lovit.E chiar jenant să tot întrebi chestiile astea și eu evit să întreb asta , de când am născut copilul căci știu cât e de enervant.Și cel mai enervant este să întrebi doar asta despre copilul respectiv în loc să discuți chestii mai constructive.

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 09, 2016

   Reply

   :))) asa este

Lasă un răspuns