Produse, cumparaturi, review

Impresii Persil Power-Mix caps

Dupa cum stiti, testez noile capsule Power-Mix de la Persil.

Sambata am pus cate ceva la spalat ca sa nu ne prinda duminica fara body-uri la bebe, asa ca am putut sa imi fac o prima impresie.

Am pus o masina de rufe la 60 de grade, cu haine de bebe patate de mancare, inclusiv cu pete vechi. Am pus jumatate din cantitatea de rufe pe care o permite masina si am spalat la program economic, adica pentru putine rufe si cu mai putina apa. Sincer, au iesit mai bine ca de obicei, iar pete care erau pe haine de acum doua spalari in urma si care nu s-au dus cu alt detergent, s-au mai curatat.

Apoi miercuri am mai pus la spalat de doua ori, o masina cu rufe nu foarte murdare (30 de grade) si o masina cu albituri. Mi-a placut cum au iesit camasile albe si sosetele si nu am folosit alte produse.
Cand am intins rufele se simtea un miros foarte proaspat, de curat. La unele rufe am adaugat balsam si parca se simtea si mai puternic mirosul.
Unele persoane carora le-am dat mostra de Persil Power-Mix sa incerce, au facut greseala sa umple masina de spalat cat se putea de mult. Stiu ca toti am vrea si haine curate si consum mic de curent, dar daca vreti sa spalati mai mult de 4 kg ar trebui folosite doua capsule pentru rezultatele asteptate.

Unele pete nu ies la masina de spalat si nu e de vina detergentul. De exemplu daca o sa colorati cu pixul o pereche de pantaloni si o bagati la masina nu se va curata. Dar daca frecati cu putin cu detergent (acelasi care l-ati pus in masina) veti vedea ca se duce. Asta inseamna ca unele pete dificile cer atentie suplimentara.
Urmele de machiaj se duc cu Persil Power-Mix.  M-am sters cu un prosop alb pe fata nedemachiata complet si s-a dus. Daca aveti pete dificile, nu lasati sa se usuce si sa se invecheasca ca sa puteti sa le scoateti.
Capsulele Persil Power-Mix se folosesc ca atare, puse direct in cuva masinii inainte de a pune rufele la spalat. Dupa parerea mea e un detergent foarte bun si merita incercat.
In general,  avem tendinta sa punem in masina de spalat mai mult detergent decat recomanda producatorul, sa fim siguri ca ies rufele cum trebuie. Folosind capsule, putem doza corect si avem si rezultate.
Am avut incredere sa spal si hainele bebelusului cu acest detergent si nu au fost deloc probleme.
Sper ca v-au fost de folos informatiile mele si va mai astept pe blog!

Pe curand!

Facebook Comments
Cum infruntam caldura si soarele
PERSIL Power - Mix caps

5 Comments

 • avatar image

  administrator

  mai 26, 2015

  Reply

  Persil Power- Mix Caps sau noua dragoste
  Am avut posibilitatea să testez din greu Persil Power-Mix Caps și rezultatele sunt pe măsura așteptărilor! Pentru cei care nu știu, Persil Powe-Mix Caps reprezintă primele capsule predozate care aduc combinația gel și pudră. Foarte ușor de folosit, nu mai stați să măsurați, iar ambalajul se dizolvă în mașină și până și un bărbat, altfel noțiune cam incompatibilă cu mașina de spălat, se pricepe la dozare și la obținerea de rufe curate. Produsul a fost probat pe pete obișnuite, cacao, ciocolată, machiaj și nu numai și am observat că nu au fost afectate culorile, ca la alți detergenți, iar mirosul rufelor a fost foarte plăcut. Mașina mea fiind mai mare, am folosit două capsule, la fel și pentru rufele foarte murdare. Pentru mașini de spălat cu o încărcare mai mică doza necesară este de o capsulă, care se plasează în cuvă, înainte de amplasarea rufelor. Recomand cu căldură!

 • avatar image

  Anonim

  mai 30, 2015

  Reply

  Foarte bun produsul! Ca barbat, nu sunt mare fan al spalarii cu masina, dar noul persil e fantastic! Ai gata dozat, trebuie doar sa asezi punga in cuva si spala si la temperaturi mai joase. Mirosul e placut, fata de alte produse e ceva mai rafinat. Am oferit cateva plicuri unor mamici si au fost incantate de rezultat. Recomand si eu cu caldura, merita sa folositi!

 • avatar image

  administrator

  mai 31, 2015

  Reply

  Execlent. Am spălat, am văzut rezultate. Petele obisnuite devin, cafea, prostiile copiilor, toate au disparut fara efort. Am folosit o singura capsula, iar in cazul rufelor foarte murdare am folosit doua capsule. Recomand cu caldura, multumesc, Persil!:)

 • avatar image

  Andreea Teleguta

  mai 31, 2015

  Reply

  Mulțumim Persil pentru șansă de a testa noua tehnologie persil power-mix caps....petele devin imune la acest detergent! Mulțumim!

 • avatar image

  Andreea Teleguta

  mai 31, 2015

  Reply

  Este un produs foarte bun,îl recomand tuturor cu încredere, deoarece petele devin imune la puterea de actionare a persilului power-mix caps. Mulțumesc persil!

Lasă un răspuns