Povestiri din viata

Rezultate

S-a racit vremea, dar am iesit de dimineata o ora si adineauri inca o ora. Ma mir cum de nu ne-a prins ploaia :). E innorat de dimineata si bate vantul dar Edy a fost imcantat de iesire. Ii place mult afara.
Ieri dupa amiaza am iesit aproape trei ore. Nu stiu ce am facut atat in oras, dar am ajuns acasa franta. Soarele ardea destul de tare iar in zone dintre blocuri sau la umbra era vant. Nu m-a deranjat asta. Lui Edy i-am pus caciulita in caz ca e curent, dar nu l-am imbracat gros ci cu un body cu maneca scurta si o camasa deasupra si pantalonasi subtiri. Chiar era bine de stat afara (altfel nici nu stateam atat).
Fiindca mi s-a zis ca as putea avea rezultatele dupa amiaza (la analizele de care va spuneam ieri), am trecut si pe la clinica (daca tot eram prin oras) dar inca nu erau gata. Fata de acolo m-a vazut cu bebelus si m-a intrebat daca nu e prea frig pentru el (la soare erau peste 22 de grade, eu eram in tricou). M-a pufnit rasul si i-am zis ca daca acum e frig, iarna ce mai e? Azi ce-ar mai fi zis oare?
Rezultatele la analize sunt mai mult decat bune. Chiar m-am bucurat, pentru ca sincer nu ma asteptam. Cred ca e in natura noastra sa putem alapta si sa fim si noi in limite normale.
In rest ce sa va zic.. m-am intors acasa cu menta verde. Am gasit la o batranica, e din gradina si miroase demential. Ma gandesc deja la o combinatie de portocale, lamai, menta si mai vad eu ce.Pe curand!

Facebook Comments
Discutie despre fericire
Analize cu bucluc

No comments

Lasă un răspuns