Te iubeste mami pana la cer si inapoi. De doua ori!

Parinti_copil_relatie_cuplu

Cand eram mica stiu ca de multe ori eram intrebata “cat de mult ma iubesti?” si eu ziceam “cat cerul” sau “pana la cer si inapoi”. Chiar si asa, n-am fost obisnuita sa zic “te iubesc” parintilor si dupa multi ani cand mama a inceput din senin sa imi spuna ca ma iubeste, am ramas un pic surprinsa. Sincer, nu imi vine sa ii spun ca o iubesc, desi simt asta. Imi raman cuvintele in gat. E ca si cum ai da sushi unei batrane de la tara. Ei poate i-ar placea gustul, dar nu s-ar apuca sa gateasca asta pentru ca e ceva cu care nu a fost obisnuita.
Eu nu sunt prea mamoasa. Am stat mult timp la tara si nu a existat acea dependenta de parinti pe care o simt alti copii. Am fost alaptata pana la 7 – 8 luni, dupa care am fost brusc intarcata si lasata la bunici.
Acum sunt si eu mama si am alta viziune asupra relatiei dintre parinti si copii. I-as zice lui Edy ca il iubesc de zece ori pe zi, sa stie ca il iubesc cat cerul sau pana la cer si inapoi. De doua ori! Sunt atasata de el cu totul si vreau sa stie ce simt si daca va vrea sa imi spuna (cand va fi capabil) si el ce simte as vrea sa stiu. Poate o sa invat si eu de la el sa spun mai mult “te iubesc”. Tu le spui parintilor ca ii iubesti? Cum a fost familia ta?

Pe curand!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *