Diverse / Povestiri din viata

Suparare

Azi iar m-am enervat si fiindca acum nu am cu cine vorbi trebuie sa scriu sa ma relaxez putin. Am iesit la cumparaturi cu o mamica cu copii mai mari si l-a luat in brate pe Edy si a plecat cu el. N-am avut nicio problema cu asta ci doar cu faptul ca fugea de mine sa nu cumva sa ma vada Edy si sa inceapa sa planga.

Eu de obicei sunt f calma si nu am nimic cu nimeni, dar cand ne-am reîntâlnit in magazin, Edy plangea si m-am enervat si n-am mai putut sa tac cand am plecat spre casa, mai ales ca sotul meu mi-a dat tonul. Era de acord cu mine si asta mi-a dat un pic apa la moara.
Nu am facut referire la persoana respectiva, i-am zis ca trebuie sa inteleaga ca parintii sunt ceea ce are un bebelus mai de pret, ca e pierdut fara ei, ca increderea si curajul acum se formeaza si doar vazandu-si parintii in momentele lui de teama si de nou il ajuta. Am zis ca asta cu fugitul de parinti nu se face, ca el poate acum sta in brate la cineva dar luna viitoare s-ar putea sa nu mai stea si ca e gandire comunista faptul ca tinutul in brate o ora il face sa se obisnuiasca cu persoana respectiva.
Bineinteles ca am facut-o sa planga si apoi m-am simtit foarte prost… Nu mi-a mai zis nimic, doar a intervenit altcineva care imi zicea ca vroia sa ma ajute, sa imi fac cumparaturile fara Edy, sa stau linistita. Poate o fi asa sau poate s-a gandit la proprii copii cum i-a crescut si de faptul ca acum nu au nici curaj nici incredere in ea.. nici eu nu stiu. Problema e ca oricum eu am picat oaia neagra, fitoasa si enervanta care nu da copilul sa il tina altcineva in brate si alte cele (banuiesc doar, nu mi-a zis nimic). Oricum nu cred ca o sa inteleaga vreodata ca nu a fost atac la persoana ci doar o parere spuna la nervi acumulati. I-am zis ca nu am nimic cu ea si nu vreau sa ma cert ca nu imi sta in fire dar a zis ca mai bine incheiem discutia.
Cum sa o dreg, ca ma simt foarte prost :(..
Facebook Comments
Fericirea e o alegere
In graba

No comments

Lasă un răspuns