Povestiri din viata

Artificii

Aseara la 21.30, Edy a vrut laptele de nani (sau de mami). A adormit repejor, dar eu abia pe la 23.00 m-am intins langa el. Aveam deschise toate geamurile din restul casei si usa deschisa la dormitor si ma bucuram de temperatura grozava. Am adormit.

Nici nu am apucat sa visez sau sa intru in stare de veghe profunda, ca afara a inceput sa bubuie: Poooooc! Bum! Bum! Poc! Buuuummmm!! Am sarit ca arsa din pat sa inchid cat mai repede usa sa nu il trezeasca pe Edy. Se auzea atat de tare de parca se rupea cerul in bucati.

In apropiere e un restaurant unde se organizeaza nunti, iar mirii de aseara au ales sa aiba spectacol de artificii. Am mai auzit si altadata bubuiala, dar asa tare ca aseara parca nu a fost niciodata. A durat mult, poate au fost doar 5 minute dar in linistea noptii parca a durat o ora.
Daca ma intrebati pe mine, eu nu as pune artificii la nunta din cauza ca nu as scoate lumea afara. Poate unul mananca, unul danseaza si nu e frumos sa il trimit afara sa stea gura casca in ceruri. As alege doar pentru o nunta facuta afara. In plus e destul de costisitor.
In fine, revenind la bubuiala, Edy nici nu s-a clintit. Dormea adanc iar eu bolboroseam in mintea mea. Era 00.00 ceasul si imi fugise tot somnul. Azi nu m-am trezit cea mai odihnita, asa ca ma pun sa fac curatenie in casa. Am observat ca daca sunt foarte ocupata ma simt mai fresh seara si trece ziua mai repede :). E doar o impresie, stiu, dar asa ma mobilizez eu sa fac lucrurile :). E mai racoare si am chef de treaba.Pe curand!

Facebook Comments
Cand e foarte cald afara, cum procedezi?
Bebe isi scrasneste dintii

1 Comment

 • avatar image

  Adina FromMegwithLove

  iul. 27, 2015

  Reply

  si eu am prins artificii sambata seara, in Herastrau. Cat de mult imi plac!
  Va pup cu drag pe amandoi!

Lasă un răspuns