Dezvoltare Eduard

In fund, in somn

De cateva zile, Edy (10 luni jumatate) se antreneaza la maxim cu mersul de-a busilea, cu ridicatul in picioare, asa ca e foarte ocupat. Se foieste tot timpul, incearca sa se ridice in picioare tinandu-se in maini, se chinuie, se dezechilibreaza, o ia de la capat si tot asa.

in fund, in somn
Dupa ce adoarme, uneori se ridica si se aseaza in fund. Uneori sta in patru labe, chior de somn si ciufulit. Daca sunt langa el, il intorc si il asez inapoi in pat si adoarme in continuare. Se pare ca asa reactioneaza ei la achizitii noi, se antreneaza si in vis :).
Cu mersul de-a busilea s-a mai specializat, ajunge dintr-o parte in alta a sufrageriei cu mici opriri, oboseste destul de repede si nu are cine stie ce viteza, dar e incantat. In picioare are viteza mai mare daca il tin, merge si tinut numai cu o mana dar merge mai greu.
Perioada asta e minunata chiar daca de trezeste si se aseaza in fund
E foarte frumoasa perioada asta. Incepe sa stie mai multe, sa vrea mai multe, e mai curios si trage de orice ii place. Daca ii zic „nu” se opreste si se uita la mine. Daca ii mai zic de doua ori, renunta la ceea ce face si isi indreapta atentia spre altceva.
De dormit, doarme bine. Eu dorm cu el, dar nu stam lipiti unul de altul. Are cam un metru la dispozitie sa se rostogoleasca cum vrea si cred ca e bine, pentru ca el doarme pe toate partile. M-am obisnuit sa ma uit la el de fiecare data cand simt ca se foieste noaptea. Cand il vad ca sta in fund, il culc la loc :).
Mi se pare amuzant lucrul asta. Stiu ca dupa ce va trece perioada de antrenament intens, se va odihni mai bine. La primii pasi cred ca va fi si mai si 🙂
Pe curand!
Facebook Comments
Frica de necunoscut a bebelusilor
Zece luni

No comments

Lasă un răspuns