Produse, cumparaturi, review

Noutati la Edy in dulap

V-am mai povestit si cu alta ocazie despre minunatiile care se gasesc pe site-ul bigstep.ro. Astazi vreau sa va arat pantofiorii din gama Biogateo de la Biomecanics, cu care s-a innoit ieri Edy. Marimea nu a fost greu de aflat pentru ca pe site este un ghid unde se explica cum trebuie masurata talpa. Am tinut cont de sfaturi, asa ca nu am dat gres.

Vreau sa va spun in primul rand ca sunt incantata de promptitudinea de care au dat dovada. Pe site puteti vedea ca au livrare gratuita in 24 ore, dar cand vezi ca  ii primesti chiar atat de repede, parca nu iti vine sa crezi.

Pantofiorii au mai multe caracteristici pe care le vedeti in fotografia din lateral, arata exact ca pe site, dar mai bine las fotografiile sa vorbeasca :).

Vreau sa va mai spun ca aseara am iesit la plimbare si Edy, desi nu merge singur ci doar tinut, s-a descurcat foarte bine cu ei in picioare. Noi mai aveam niste incaltari pentru el, dar fiind prea lati, il incurcau la mers. Dupa o purtare erau deja jupiti in varf, asa ca am renuntat la ei.

Pantofii cei noi, de la Biomecanics arata asa:

Acest model il gasiti aici dar va recomand sa va uitati si la altele. Pe site gasiti orice tip de incaltaminte pentru copii si mici si mari dar si alte modele. Noua acestia ne-au placut si acum ne e si mai drag de ei pentru ca Edy i-a acceptat din prima. O sa ii mai vedeti pe site, data viitoare vin cu fotografii de la plimbare 🙂

Pe curand!

Facebook Comments
Idee de cadou
Ce sa ai in geanta cand iesi cu bebe afara?

No comments

Lasă un răspuns