Diverse / Povestiri din viata

O.R.L.

Noi azi am fost la ORL cu Edy ca imi tot faceam ganduri negre cu privire la urechile lui. Acu vreo doua trei luni a inceput sa aiba cerumenul mai inchis la culoare intr-o ureche si tot timpul il verificam sa vad daca are dureri. Nu avea, asa ca am considerat ca totul e bine. Acum cateva seri a adormit si dupa o ora s-a trezit plangand si frecandu-se cu manuta la ureche. Aseara iar s-a intamplat si am zis ca poate fi o problema mai ales ca numai la o ureche se scarpina. Doctorul a zis ca nu are nimic, totul e bine si se intampla asa din cauza eruptiei dentare iar eu sunt linistita ca nu e dop de ceara sau altceva. Ma bucur ca am fost si ca totul e cum trebuie.

Acum am pus o prajitura la cuptor ca aveam de la tara o punga plina cu visine si nu vroiam sa se strice. Stiu ca e canicula (am simtit adineauri cand am iesit) dar de dimineata m-am tot „focait”, asa ca in bucatarie era sauna oricum. In dormitor e mai bine, 26 de grade dar pare asa racoare ca mi-e drag sa stau.
Azi Edy s-a ridicat singur in fund din pozitie orizontala pentru prima data asa ca sunt vesela. Ma bucur ca a decurs bine ziua de azi, cel putin deocamdata.
Pe curand!
Facebook Comments
Carucior nesupravegheat in fata magazinului. Un exemplu de ASA NU!
Astazi

No comments

Lasă un răspuns