Dezvoltare Eduard

Zece luni

Azi Edy implineste 10 luni. Ma uit la el cum se joaca si cum manevreaza lucrurile in maini, cum se ajuta de picioare, cum se uita atent la fiecare detaliu, cum descopera lucruri noi si ma gandesc ca daca mi-ar fi spus inainte cineva ca o sa ma descurc asa bine cu el, n-as fi crezut. Si totusi am facut treaba buna. Stiu ca greul abia incepe, dar ma bucur de fiecare moment chiar daca nu a fost usor intotdeauna.

Fata de la noua luni nu sunt mari schimbari. Inca nu merge de-a busilea (incearca) dar sta mult mai bine in picioare. S-ar deplasa tarait, dar se enerveaza repede cand nu ajunge unde vrea si renunta. In schimb ne intelege tot mai bine. A invatat sa aplaude, a invatat ca intrerupatorul aprinde becul si telecomanda televizorul si alte lucrusoare de astea. Vrea tot mai mult sa stea in picioare, nu ii place sa stea singur in camera si se plictiseste repede asa ca il iau peste tot cu mine si incerc sa ii arat cat mai multe lucruri. Deja deschide sertare si dulapuri si scoate ce are la indemana.
Cantareste cam 9600 g, lungimea nu o stiu. Doarme o singura data pe zi de mai bine de o saptamana si suge mai putin noaptea, asa ca dorm si eu mai bine. De peste o luna tot asteptam un dintisor dar numai nu apare. E foarte umflata gingia, saliveaza foarte mult, se vede ca il deranjeaza dar numai nu iese. Trebuie sa avem rabdare.
Petrecere de 10 luni nu dam, dar ne bucuram noi in sufletul nostru ca avem un copilas de acum, nu un bebelus. Ii iubim fiecare bucatica, fiecare cuta de piele, fiecare degetel. Nu ne-am inchipuit cum va fi si uneori ni se pare ca visam, asa de frumos e!
La multi ani tuturor copiilor!
Facebook Comments
In fund, in somn
Cum adoarme Edy?

No comments

Lasă un răspuns