Produse, cumparaturi, review

Idee de cadou

Cand fac descoperiri bune trebuie sa va spun si voua despre ele, asa ca azi lasam putin la o parte mamicismele si va povestesc de un obiect care a poposit la mine acasa.

Este vorba de un ceas,  dar nu unul obisnuit ci unul de LEMN. Asta m-a impresionat pe mine cel mai tare, mai ales ca nu m-am gandit niciodata ca ar exista asa ceva.
Eu nu port nici accesorii mari,  nici multe,  dar pe ceasul acesta mi s-a pus pata. Ieri cand am iesit in oras, toata lumea mi l-a admirat. Cand mai spun si ca e din lemn, nu crede nimeni pana nu se uita mai de aproape.

E realizat cu multa atentie la detalii si cu bun gust si poate fi un cadou deosebit si original. Acesta e un model masculin (asa ca sper sa nu ma cert cu sotul din cauza lui) dar exista si alte modele si culori la fel de frumoase pe woodwatches.com.
Ceasul are garantie si vine ambalat intr-o cutie de lemn, cu folii de protectie, cu carpa pentru curatat si pernuta. Este usor, poate fi stropit cu apa fara sa pateasca nimic, e slefuit foarte bine (nu agata) si nu e rece la incheietura.
Va place? Eu sunt foarte incantata!!
Pe curand!
Facebook Comments
Scaunul de masa pentru bebe
Noutati la Edy in dulap

2 Comments

 • avatar image

  Anonim

  aug. 31, 2015

  Reply

  F frumos. Sa-l porti sanatoasa! Cum l -ai achizitionat? Livreaza in Romania? Plata cum ai facut-o? Cristina

 • avatar image

  Mami si Copilul

  sept. 01, 2015

  Reply

  Livreaza in Romania si e free shipping. Vine la oficiul vamal si se plateste cu cardul.

Lasă un răspuns