Povestiri din viata

La padure

Ieri am mers într-o plimbare, dar nu prin oraș ci printr-o pădure din apropiere. L-am scos pe Edy la aer, în ciuda vremii care era destul de închisă și a termometrului care arăta 16 grade. Era destul de ud pe jos după ploile din ultimele zile, dar unde am mers noi, e amenajată o alee și a fost destul de bine.

De cum am ajuns în parcare, ne-au întâmpinat cățeluși flamanzi. Erau mici dar foarte jucăuși și încântați ca Edy corespunde cu înălțimea lor, așa ca numai la el veneau. Il muşcau în joaca și îl lingeau pe mâini și el intai s-a uitat un pic ciudat, apoi a inceput sa rada în hohote.

Lângă lac am văzut câțiva șoricei. Aveau dunga neagra pe spate și nu se speriau repede, așa ca l-am apropiat pe Edy de unul din ei. Era fascinat,  noi ii tot spuneam ca face chiț chiț și el numai acolo vroia sa stea, nu îl mai interesa nimic în jur, s-ar fi jucat cu el :). I-am dat frunze, a admirat apa, l-am lasat sa atinga crengi de copaci si fiindca nu mai vroia în brațe, l-am lăsat sa meargă pe jos. Sigur i-a făcut bine plimbarea pentru ca a dormit foarte bine azi noapte.
Îmi plac dupa-amiezele petrecute în familie. Plimbările pe seara, joaca pe covor, rasul colorat de copil și bucurie de părinți strânse la gramada îmi umplu sufletul de drag și de dragoste nemărginită.

La padure,  Edy a purtat:


Pantaloni Original Marines, cu parte tip jeans în fata și textil  în spate.

 Hanorac tot Original Marines. E de la un compleu bluza+ pantalon dintr-un material catifelat.
 Aceste șosetele-incălțări le-am primit și am vrut sa vedem cum se comporta. Sunt ușori, permit mersul, dar la călcâi, ale lui Edy se cam aduna. Am văzut de cumpărat la o farmacie, la standul pentru bebelusi dar păreau mai mici. Cele pe care le avem noi, nu merg pe canicula pentru ca sosetele sunt flauşate.
 Căciula am cumparat-o din Carrefour. Nu mai are eticheta sa va spun dacă e Tex, Disney sau altceva.
Body cu mânecă lunga H&M.

Pe curand!

 

Facebook Comments
Conflict intre generatii la hranit porumbei
Am slabit prea tare

No comments

Lasă un răspuns