Povestiri din viata

Pe seara

Azi vroiam sa fac treaba prin casa dar se pare ca mi-am planificat mai multa decat am facut. Nu stiu daca din cauza caldurii excesive de afara sau a faptului ca mi-e cam somn, dar n-am avut pornirea necesara. Nu am lasat toate lucrurile balta dar nici nu m-am obosit prea mult. Azi pur si simplu n-a mers.

Dimineata m-am trezit la 04.30 intr-un scandal monstru (al vecinilor), cu tipete, urlete, reprosuri si batai din picioare cum n-am mai auzit niciodata. Si Edy a fost deranjat, dar l-am pus la san si a adormit insa mie imi sarise de mult somnul si o ora m-am uitat pe tavan.
Edy nu prea are pofta de mancare. Dimineata abia a luat cateva guri, apoi i-am dat o curmala pe care a molfait-o in liniste. La pranz i-am facut peste si piure de cartofi cu unt dar dupa ce a luat doua guri a refuzat. Am crezut ca inca nu ii e foame si dupa o ora am mai incercat dar cu acelasi rezultat. Sta mult la san si nu stiu daca e din cauza caldurii sau a dintilor. Nu ma astept sa iasa repede alti dinti pentru ca am mai spus eu ca ies si a durat trei luni pana s-a intamplat efectiv, asa ca nu mai fac pronosticuri.  Cand vor sa iasa, eu tot aici sunt :).
Cam atat de pe la noi.Pe curand!

Facebook Comments
Vaccin 11 luni
Nevoie de sugestii

No comments

Lasă un răspuns