Diverse / Povestiri din viata

Seria 3 de dinti

Edy a avut doua zile febra. Are niste dintisori care stau sa iasa (n-am reusit sa vad exact in ce stadiu sunt) asa ca asta ar trebui sa fie motivul. Dupa experientele cu incisivii centrali am inceput sa ma prind si eu care e faza cu eruptia dentara. Adica nu m-am mai uitat in gura lui zilnic desi se umflau gingiile, saliva tare si rontaia jucariile. Am vazut ca simptomele sunt mult mai accentuate cand crapa gingia dar pana acolo e un proces de luuuunga durata si e nevoie de rabdare. Edy s-a mai schimbat, nu se mai supara din orice durere de dinti aparuta cu trei saptamani inainte,  se mai freaca pe la urechi dar nu mai plange si in plus ii pot atrage mai repede atentia. El se joaca mai mult, se antreneaza in ale mersului, asa ca mai uita de disconfortul pe care il are.

Din ce am vazut eu la el, incisivii laterali de sus se pregatesc sa apara. De o luna se tot umfla gingia si saliva tot mai mult, iar acum doua seri l-am simtit inca de cand eram in oras la plimbare ca incepe sa se incalzeasca. A facut febra toata noaptea. A doua zi a refuzat total solidele si a facut in continuare febra,  iar noaptea s-a trezit de doua ori din cauza ca era putin balonat. Azi a fost bine,  gingia ar trebui sa fie crapata dar n-am putut sa ma uit pentru ca ori nu deschide gura, ori isi tine mana in gura. A inceput sa manance, e vesel si isi continua antrenamentele cu ridicari.
Am trecut destul de bine peste inca o „serie” de dintisori asa ca sunt linistita. Temperatura lui a crescut si peste 38.7 si am incercat sa ii dau sirop nurofen sau panadol dar nu mi le accepta. Uneori reuseam sa il pacalesc cu 2 ml dar de cele mai multe ori nu imi iese. El prefera in bratele mele si la san,  asa ca sunt tot timpul acolo pentru el.
Asteptam si urmatoarea serie 🙂
Pe curand!
Facebook Comments
Raceala in familie
Unde dragoste nu e, nimic nu e

No comments

Lasă un răspuns