Povestiri din viata

Unde dragoste nu e, nimic nu e

daca dragoste nu e nimic nu e

Cand faci ceva cu drag, se cunoaste. Daca primesti o scrisoare de la cineva drag, iti va gadila sufletul. Daca iti place sa canti, vei transmite emotie publicului. Daca esti intr-un grup de prieteni in care iti place sa stai, te vei simti bine. Nu e un secret ca lucrurile facute cu drag sunt mai placute. Asa e si cand faci mancare. Ingredientul principal trebuie sa fie dragostea, caci unde dragoste nu e, nimic nu e.

Unde dragoste nu e, nimic nu e

Fac mancare de mult timp. De cand eram in scoala generala am inceput cu cele simple: ochiuri si cartofi pai. Apoi am facut si ciorbe, dulciuri si alte retete. Imi place sa gatesc si de multe ori improvizez,  dar nu pot spune ca sunt o bucatareasa de nota 10. Nu am o imaginatie prea bogata ca sa ma pot juca cu ingredientele,  dar cat sa ne hranim noi,  ma descurc.
In ultima vreme sotul meu a avut programul mai incarcat si treburile casnice mi-au cam revenit mie (ma ajuta foarte mult inainte). Edy a mai crescut si are parte de atentia mea totala asa ca a face mancare a devenit o nevoie si in niciun caz o placere. Am insa zile cand el sta cu Edy si reusesc sa fac mancare buna.
De vreo doua zile sunt si racita. Am facut febra, am avut frisoane si dureri de cap si am simtit ca imi ies ochii din orbite. In situatii din astea reusesc sa ma mobilizez,  chiar daca vorbesc pe nas si sunt mai molesita, dar nu am chef de facut mancare.
Ieri am facut legume cu peste la tigaie. Cred ca am mai facut de 50 de ori inainte asta, dar mai prost ca ieri nu mi-au iesit niciodata. Asta pentru ca nu am avut timp si nici rabdare sa stau langa aragaz. Si s-a simtit. Legumele al dente nu sunt tocmai pe gustul meu,  dar acum le-am mancat.

Asa e in orice domeniu. Daca esti stresat, obosit, nervos, nu iti mai ies lucrurile cum trebuie. Norocul meu e ca racesc rar si in rest sunt fericita si optimista. Si da, concluzia e ca daca dragoste nu e, nimic nu e.

Pe curand!

Foto slideshare.net

Facebook Comments
Seria 3 de dinti
Prima ghidusie

No comments

Lasă un răspuns