Povestiri din viata

Vizita la tara

Am reusit sa ajung la bunici, la tara, de curand si bineinteles ca l-am luat si pe Edy. Am mai fost cu el odata dar era mult mai mic, nu l-a impresionat cu nimic. De data asta insa a fost incantat la maxim.
vizita la tara copil bebelus
Lui ii placeau puii de jucarie dintotdeauna. Acum, ca i-a vazut si in realitate, radea cu gura pana la urechi si se bucura. De catel si pisica stia deja si totusi s-a uitat atent, dar au fost mai apreciate calul, vaca, gastele. S-a uitat la toate animalele, nu ii era frica deloc si a dat din picioare de bucurie.
L-am lasat si descult, doar in pantaloni scurti, l-am plimbat pe acolo. L-am lasat sa stea cu fundul in pamant sa se joace si a fost super. Nu l-a piscat nimic, a pus mana si pe catel, a urmarit furnici cu mana, a rupt iarba si s-a distrat :).

El are tendinta sa bage in gura cam orice si spre surprinderea mea n-a mancat pamant.

S-a jucat cu el, a dus la gura plante sau paie dar nu si pamant. Am stat si eu acolo cu el si mi-a placut si mie. M-am simtit ca in copilarie cand petreceam mult timp intre animalele bunicilor si in gradina. Mancam morcovi din pamant si castraveti direct de pe curpen si apoi stateam catarata intr-un nuc la umbra.
Copiii nostri nu cred ca o sa aiba parte de copilarie ca a noastra. S-au schimbat multe si trebuie si noi sa mergem inainte, sa nu ne retraim copilaria prin viata lor. O sa il mai duc sa vada cum e la tara. Va decide singur daca ii place sau nu.

Voi mergeti cu copiii la tara? Ce le place acolo? Ce activitati aveti? Eu abia astept sa creasca sa ne fugarim prin gradina :).

curand!

Facebook Comments
Nevoie de sugestii
Cand e foarte cald afara, cum procedezi?

No comments

Lasă un răspuns