Dezvoltare Eduard

Cu fundul in sus

De ceva timp,  Edy incearca sa se ridice singur in picioare. Cred ca intelege ca jos se poate lovi,  asa ca exerseaza pe pat si mai rar pe covor. Pune mainile pentru sprijin, indreapta picioarele stand putin cu fundul in sus, apoi se concentreaza sa ajunga in picioare fara a se sustine de nimic. Desface mainile ca si cum ar zbura si cand e echilibrul bun se aplauda singur. Dupa doua secunde cade in fund dar si-a indeplinit obiectivul.

Face treaba asta de multe ori pe zi si noi il aplaudam la sfarsit, ii zicem „bravo” (de asta a inceput si el sa se aplaude) si reactia noastra il motiveaza sa incerce iar si iar si iar pana nu mai poate de oboseala. Ca sa se ridice mai usor i-am pus o paturica de sprijin.
El se distreaza copios cand se ridica iar eu il sorb din priviri. Ma emotioneaza fiecare reusita si ma face mandra de el. In curand va merge si ma tot gandesc la asta.. Oare cum o sa reactionez la primii pasi? Eu sunt emotiva si cred ca va fi un impact foarte puternic. Deja ma emotionez gandindu-ma.
Ridicatul cu fundul in sus a debutat cu capul pe pat. Adica pur si simplu se punea in cap, ridica fundul si apoi cadea in laterale. Usor usor a inceput sa se ajute de maini iar acum se ridica doar in maini. Fiindca orice achizitie noua vine si cu agitatie in somn, se intampla de multe ori ca noaptea sa se ridice in patru labe,  sau cand suge sa se ridice in picioare,  cu fundul in sus. Adoarme mai greu pentru ca daca ar fi dupa el ar exersa permanent, isi aduce aminte ca stie sa se ridice,  dar pana la urma oboseala il doboara :). E o perioada grozava aceasta. Il vad ca vrea sa evolueze,  sa faca ceva in plus pe zi ce trece. Sunt cea mai fericita!
Pe curand!
Facebook Comments
Cum e Eduard la un an?
11 luni

No comments

Lasă un răspuns