Diverse / Povestiri din viata

Febra musculara la copii mici?

Mi-a zis cineva odata ca bebelusii pot face febra musculara. M-am uitat ciudat initial, insa mi-am dat seama ca exista aceasta posibilitate. De multe ori eu ii faceam lui Edy gimnastica la maini si la picioare cand era bebelus. N-am de unde sa stiu daca vreodata a simtit febra musculara, dar tind sa cred ca s-a intamplat sa fie plangacios din cauza asta. Poate mi s-a parut atunci ca are altceva si nici nu am bagat de seama.

Zilele trecute va scriam ca Edy a mers mult. Asa de mult incat m-a impresionat si pe mine. A urcat si scari (doua etaje), iar la plimbare nu se mai oprea. Bineinteles, sustinut. Cred ca a fost cam mult, pentru ca de doua zile e cam mofturos si dupa cativa pasi vrea in brate. N-a cazut,  nu l-a speriat nimic. Sunt aproape convinsa ca are febra musculara si asta il enerveaza.

Nu am ce-i face. Adica lucrurile astea vin si pleaca. Uitam ca au fost pentru ca vin altele. Dar mi se pare interesant ca uneori nici nu stim ce ii supara si ei pot avea disconfort muscular.

Tu ai sesizat vreodata ca bebe ar avea febra musculara?
Peste cateva zile facem vaccinul de la un an (ROR). L-am amanat putin pentru ca lui Edy i-a curs nasul de curand si am vrut sa ma asigur ca totul e bine. Am facut si comanda de Bumbo, un ssc ergonomic, dar o sa va povestesc despre asta cand il primesc.
Pe curand!
Facebook Comments
Vaccinul ROR la un an
Independenta supravegheata indeaproape

No comments

Lasă un răspuns