Febra musculara la copii mici?

Cand era Edy mai mic, mi-a zis cineva ca uneori bebelusii fac febra musculara. De multe ori eu ii faceam gimnastica la maini si la picioare si n-am de unde sa stiu daca a fost vreodata suparat din cauza febrei musculare, dar tind sa cred ca s-a intamplat. Poate mi s-a parut atunci ca are altceva si nici nu am bagat de seama.

Zilele trecute va scriam ca Edy a mers mult. Asa de mult incat m-a impresionat si pe mine. A urcat si scari (doua etaje), iar la plimbare nu se mai oprea. Bineinteles, sustinut. Cred ca a fost cam mult, pentru ca de doua zile e cam mofturos si dupa cativa pasi vrea in brate. N-a cazut,  nu l-a speriat nimic,  asa ca sunt aproape convinsa ca are febra musculara si asta il enerveaza. Dar n-am ce face. Adica lucrurile astea vin si pleaca si uitam ca au fost pentru ca vin altele.  Tu ai sesizat vreodata ca bebe ar avea febra musculara?
Peste cateva zile facem vaccinul de la un an (ROR). L-am amanat putin pentru ca lui Edy i-a curs nasul de curand si am vrut sa ma asigur ca totul e bine acum. Si am facut si comanda de Bumbo. E un ssc ergonomic dar o sa va povestesc despre asta cand il primesc.
Pe curand!
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *