Sarcina, maternitate si nastere

Gravidele sunt frumoase!

Nu toate gravidele se simt frumoase. Aveam o prietena care imi spunea in sarcina ca e cat un elefant, ca nu stie cum o sa arate dupa nastere, ca i se spune ca are fundul mai mare, ca abia asteapta sa scape de burta si tot asa. Nu era grasa sau cel putin nu se vedeau kilogramele in plus (dar na, unii sunt invidiosi si trebuie sa comenteze). Avea doar burta, pe care ea ar fi ascuns-o daca ar fi putut. Ii statea foarte bine, dar nu isi dadea seama de asta. Cred ca perioada sarcinii a fost un stres in plus pentru ea.

E foarte important sa te simti bine in pielea ta pe timpul sarcinii. Asa, ai timp sa savurezi fiecare saptamana,  fiecare schimbare,  fiecare miscare si sa te bucuri de ceea ce ti s-a oferit. Imbraca-te cu ceva care iti vine bine, aranjeaza-ti parul sau fa orice iti face placere si ti se pare ca te face sa zambesti mai mult.

Eu, cand ies pe strada, vad multe gravide. Nu stiu daca le-a fost rau, daca dorm noaptea, daca le doare ceva sau daca le-au iesit analizele bune. Vad doar faptul ca au o burtica frumoasa ce atrage atentia. Vad ca un altfel de sentimente vor izbucni din ele odata cu nasterea si asta le face si pe ele frumoase si le admir. Cred ca uneori problemele trebuie lasate la o parte si savurat momentul.
Eu am avut o burtica mare si tot timpul se uita lumea la mine. Unii zambeau si zambeam si eu. Eram mandra ca o sa fiu mamica si la fel de mandra ies acum cu copilasul la plimbare. Avem de ce sa fim fericite, iar fericirea ne face sa fim frumoase.
Tu esti frumoasa?

Pe curand!

Dacă îți place să citești articolele mele și vrei să fii la curent cu ceea ce postez, mă poți urmări pe pagina de Facebook.

Facebook Comments
Ce se schimba cand devii mamica?
Nasa de botez in timpul sarcinii

No comments

Lasă un răspuns