Produse, cumparaturi, review

Lampa de veghe – grozava cand ai bebelus

lampa de veghe

Lampa de veghe am cumparat-o inca de cand eram insarcinata. Am zis ca va fi un obiect foarte folositor si am avut dreptate. Edy intotdeauna dormea bine noaptea,  dar se trezea de cateva ori sa manance. E mai simplu cand vezi ce faci si il vezi si pe el.

Perioada in care lampa de veghe ne-a ajutat cel mai mult, a fost cea in care au inceput achizitiile mai mari (ridicat singur in fund, mers de-a busilea, ridicat in picioare), pentru ca escalada perne, se rostogolea si exersa si in somn unele abilitati noi. Trebuia sa am o luminita sa il pot vedea. Uneori se ridica in fund si era asa somnoros, ca nu stia sa se aseze la loc. Daca nu il puneam eu pana sa se dezmeticeasca, incepea sa scanceasca.

De cateva nopti se trezeste la 3 sau 4 si vorbeste,  rade,  se ridica,  arata spre lampa de veghe,  vrea sa se joace cu ea si nici gand sa doarma. Eu m-am obisnuit cu ritmul, uneori as vrea sa mai dorm,  dar ma pufneste rasul cand aud ca el face vocalize si e asa vesel.

Azi dimineata s-a trezit la 3. Imi arata iar pinguinul aprins, asa ca m-am dus si l-am scos din priza. A adormit foarte repede si abia la 8 s-a trezit. A fost bine de data asta. De obicei o ora statea treaz :).

Lampa inca ma ajuta sa il vad pe Edy noaptea pentru ca acum se ridica si in picioare daca se trezeste :). Nu as vrea sa o sting, imi e de-a dreptul folositoare desi il atrage noaptea foarte mult pe Edy. El ar vrea sa se ridice, sa se joace cu ea dar sper ca odata ce incepe sa mearga,  sa doarma si mai bine. La voi e tot asa?

Pe curand!

Facebook Comments
Cat de necesar e un carucior pentru copil?
Scaunul de masa pentru bebe

3 Comments

 • avatar image

  Cristina

  sept. 28, 2015

  Reply

  Am si eu. Am oprit-o de luni bune. Pateam la fel, se trezea noaptea. Eu am pus-o o perioada pe podea si nu o vedea direct. Astfel este doar o lumina difuza. Nu a tinut insa mult. Ce-i drept, daca ii e somn, doarme si cu ea, daca nu-i este, macar nu-i mai distrage atentia. Incearca si asa.

  • avatar image

   Mami

   sept. 28, 2015

   Reply

   In seara asta cred ca incerc asa sa vad cum e :*

 • avatar image

  Dee

  sept. 29, 2015

  Reply

  Ce simpatica e! <3

Lasă un răspuns