Diverse

Vaccinul ROR la un an

Ieri am facut vaccinul ROR. Este ultimul vaccin din primul an de viata, adica cel impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei. Stiu ca multi parinti sunt impotriva vaccinurilor, dar noi am hotarat sa le facem pe cele recomandate, adica la doua luni, patru luni, 11 luni si cel de acum, la un an. Aceasta este schema de vaccinare pe care am prins-o noi.

Stiu ca este foarte important ca doctorul sa consulte copilul inainte si sa se asigure ca nu sunt probleme, iar medicul nostru de familie pare ca face asta cu simt de raspundere. Pana acum nu am avut probleme.

La un an copilul e mai mare, constientizeaza ca se intampla ceva si de obicei incepe sa planga inainte sa se apropie medicul cu seringa. Edy a plans si el putin dar si-a revenit repede. Ii tineam bucatica de vata pe umar si mi se parea ca fac mai rau, asa ca i-am lasat mana libera si s-a linistit instantaneu.

Reactii nu a avut deloc deocamdata

Stiu ca reactii pot aparea chiar si maine, poimaine sau chiar pana la 10 zile, dar deocamdata totul e bine. Urmatorul vaccin va fi la varsta de 5 ani. Pana atunci sper sa nu mai fie nevoie sa vedem ace si seringi.

Pe curand!

Facebook Comments
SSC Bumbo
Febra musculara la copii mici?

1 Comment

  • avatar image

    Michael

    ian. 19, 2016

    Reply

    http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Documentar-de-EXCEPTIE-despre-efectele-vaccinurilor-finantat-de-Guvernul-Canadei-Liniste-se-vaccineaza-113383

Lasă un răspuns