Diverse / Povestiri din viata

SSC Bumbo

Ssc bumbo

De cateva zile sunt intr-un entuziasm continuu cand vine vorba de babywearing. V-am mai spus ca am dat comanda de un SSC Bumbo si fiindca l-am primit deja de vreo saptamana, l-am pus la treaba.

Edy a crescut si e din ce in ce mai nazdravan cand e in brate, asa ca nu ni se potrivea orice sistem. El se aburca, se lasa pe spate, se uita pe dupa mine, are multa treaba, de aceea am vrut expres un SSC. Am ales unul pentru toodler (potrivit dupa varsta de 1 an) pentru ca are puntea mai mare decat un SSC obisnuit si picioarele (care se tot lungesc de-acum) stau mai bine. Nu o sa fie nevoie de extensie.

E usor de montat si m-am obisnuit repede cu el. Edy vrea sa stea mai mult in brate la tati daca iesim toti in oras, asa ca atunci cand am ales SSC-ul, am luat in calcul si faptul ca il va purta si sotul meu. Si lui ii place, doar ca fiecare e cu propriile reglaje si daca il dam de la unul la altul trebuie sa facem modificari. Dar nu e greu. Ne simtim bine cu el,  nu ne doare spatele si copilul sta bine.

Azi am iesit pe afara si o mamica l-a vazut pe Edy mergand pe jos. Crezuse ca e mult mai mic, pentru ca ma tot vedea cu sisteme de purtare. Mi-a zis ca ea nu mai poate sa duca fetita in brate ca uneori vine cu ea intr-o mana si cu caruciorul in alta si e satula. I-am zis ca de asta il tin eu pe Edy asa, dar nu cred ca a inteles ca nu e ca si cum il tii in brate. Greutatea e distribuita diferit si ai mainile libere.

Modelul e cel din fotografie, bleumarin cu bufnite ochioase pe el. Ceea ce ma ajuta cel mai mult pe mine la un sistem de purtare e faptul ca e foarte practic (daca merg pana la magazin de exemplu),  ca am mainile libere si ca pot alapta absolut oriunde. Acum suntem intr-o perioada in care Edy vrea mult in brate si nu accepta caruciorul asa ca sunt foarte incantata ca exista babywearing-ul.

Pe curand!

Facebook Comments
Tot orasul imi zambeste!
Mama perfecta vs. mama imperfecta

1 Comment

  • avatar image

    Cristina Vancsa

    oct. 04, 2015

    Reply

    Felicitari pentru alegere! Ca tips&trics, Bumbo are benzi elastice pe fasiile de la bretele. Cu ele pueti "bloca" reglajul mai mare. Asfel actioneaza ca o memorie, doar tragi de ele cand vrei sa fie reglajul mai mic, respectiv ii dai drumul pana la blocaj cand vrei sa revina la reglajul mare. Asa nu mai pierdeti vremea de la unul la celalalt. :)

Lasă un răspuns