Produse, cumparaturi, review

Biciclete pentru copii

http://i908.photobucket.com/albums/ac281/blogdemamica/dupa%2012%20oct%202015/bicicleta-doctorita-plusica-30-cm_zpsenjzk06h.jpg

Ați văzut pe site-ul Noriel ce biciclete pentru copii sunt? Pentru ca eu m-am uitat astăzi și mă gândeam ca sunt cu adevărat deosebite! Nu știu dacă am mai văzut pe undeva cu personaje din desene animate, mașini sau flori și din acest motiv chiar au reușit sa îmi atragă atenția!

Îmi amintesc cu bucurie când ai mei mi-au cumpărat prima bicicletă. Fusesem o perioadă la bunici la țară și când am venit acasă, surpriză! Mă aștepta o bicicletă roșie, destul de mărișoară pe care mi-o doream de ceva timp, dar nu îmi exprimasem încă dorința. Am fost destul de surprinsă și entuziasmată, așa că am învățat in câteva zile să merg cu ea. Era prima dată când mă urcam pe o bicicletă, dar după foarte puțin timp mă învârteam cu ea prin cartier de dimineață până seara. Nu mă plictiseam deloc. I-am cumpărat claxon cu 8 melodii și la vremea aceea făceam furori cu ea :).
Eu vreau ca Edy să petreacă mult timp în aer liber, să aibă tot felul de activități, să îi facă plăcere să stea în natură. Consider că sportul ne face mai puternici, mai sănătoși, ne oxigenează creierul, ne îmbunătățește circulația, ne reîmprospătează pur și simplu. Soțul meu tot timpul îmi spune ca abia așteaptă sa mai crească Edy puțin sa ne plimbam toți trei cu bicicletele. Sincer, abia aștept și eu sa se întâmple asta!

Acum câțiva ani obișnuiam sa ieșim cel puțin o dată pe săptămână cu bicicletele, ca să facem mișcare. Ne adunam mai mulți și plecam spre marginea orașului într-o mică drumeție. Când am rămas însărcinată am abandonat bicicleta. Acum aștept să vină ziua în care o sa ieșim toți să ne antrenăm. Până atunci, stau cu ochii pe minunățiile de pe site-ul Noriel. Bicicletele sunt realizate de producătorul spaniol Toimsa pentru vârste variate și ne garantează o utilizare îndelungată și sigură în condiții optime. Cadru din metal, cauciucuri gonflabile, apărători noroi față și spate, apărătoare lanț, spițe și jante metalice, roți ajutatoare (detașabile), scaun ajustabil, ghidon ajustabil cu manere ergonomice, frână de mână pe ambele roți, sunt caracteristici pe care le găsiți la bicicletele despre care vă scriu.

Dacă aș mai fi odată copil, mi-aș dori încă de la vârsta de trei ani o bicicletă în care aş urca toate păpușile și ursii de pluș și aș porni la drum 🙂

Tu ai avut bicicleta? Ai vrea ca și copilul tău sa aibă una?

Pe curând!

Facebook Comments
Prin orașul cu lumini
Tricicleta pentru copii

1 Comment

  • avatar image

    racoltapetru6

    nov. 12, 2015

    Reply

    Sigur că și eu am avut o „bicicletă” cu trei roți, când eram micuț, chiar dacă, pe atunci, erau mai simple. Tare-mi plăcea să merg cu ea, chiar dacă nu eram încă în stare, și mă împingea mama sau fratele mai mare.

Lasă un răspuns