Povestiri din viata

Nu mă deranjați, azi sunt în altă lume!

caciulita nesomn Nu mă deranjați

Astăzi ar trebui să stau închisă în casă, în debara mai exact. Ar trebui să nu ma uit nici pe geam, să nu mă ating de nimic, pentru că se pare că nu sunt în formă. Deloc! Deci nu mă deranjați, sunt periculoasă :).
Motivul este că am comis-o mai devreme. De două ori! Am pus câțiva cartofi la fiert. Făcusem de ieri friptură de pui și chiar nu aveam chef de stat în bucătărie pentru mult timp. Am preferat cea mai simplă variantă: piure. Am uitat să deschid hota, am închis ușa bucătăriei, pe Edy l-am lăsat cu soțul și m-am dus la un duș. N-am stat mult, dar când m-am întors, Edy voia să doarmă. M-am așezat lângă el să îl adorm, iar soțul lângă noi.

A trecut timpul.. și m-am gândit de câteva ori să merg la bucătărie să ronțăi ceva, dar fiindcă nimic din ce aveam prin dulap nu-mi stârnea poftă, nu m-am mai ridicat.

Ceasul a mai ticăit puțin şi eu mă bucuram de timpul meu liber şi de faptul că lenevesc puțin. La un moment dat, soțul mi-a zis că i se pare că miroase ciudat. ŞOC şi GROAZĂ!! Am fugit la bucătărie.

Când am deschis ușa, un nor de fum plutea ușor, pereții erau uzi şi curşi. Afară nu se mai vedea nimic din cauza condensului. Cartofii nu erau carbonizați, dar se lipiseră deja de fundul tuciului. Soțul meu a început să facă glume pe seama mea, iar eu ma ofticam. Am luat cartofii buni și am făcut piure până la urmă. Am făcut o salată de varză și am aerisit puțin. Deja păreau să se îmbunătățească lucrurile.

Ne-am așezat la masă și când m-am ridicat să iau sarea din dulap am zărit acolo pachetul de unt (pe care tot eu îl pusesem din greșeală). Mi-am zis clar că azi nu am ce căuta în lume..

Așa pățiți și voi sau sunt unică?
Pe curând!

Facebook Comments
Mos Nicolae din 2015
Sunt cu capul în nori!

4 Comments

 • avatar image

  Poteci de dor

  nov. 29, 2015

  Reply

  Auch! Tocmai pentru că mă ştiu zuză, când gătesc nu mă mişc de lângă aragaz. :D

 • avatar image

  smaranda64

  nov. 29, 2015

  Reply

  Mă bucur. Credeam că-s unicat! Dădeam vina pe bătrânețe! :)

 • avatar image

  racoltapetru6

  nov. 29, 2015

  Reply

  Greșeala recunoscută e bună de amuzament, așa cum bine a considerat și bărbatul tău. :)

 • avatar image

  nicoletaliana

  dec. 01, 2015

  Reply

  Asta se întâmplă fiecărei gospodine mai devreme sau mai târziu...

Lasă un răspuns