Diverse / Povestiri din viata

Crăciun 2015

Iar e seara şi iar sunt pe fugă. Când mă gândesc câte mai am de făcut mă apucă groaza. Şi nu e vorba de mâncare, cât e de mers de colo colo, mici cumpărături, primit colindători, servit, vizite, oboseală.
Acum am prins un mic moment în care doarme Edy şi fiindcă mașina de spălat duduie, nu pot deschide ușa, să nu îl trezesc.
La noi se merge mâine cu colinda şi deja avem cunoscuți care s-au „programat” la colindat. E mai greu așa, trebuie să stai în casă drepți, să aștepți, se pierde tot farmecul.
În seara asta am fost un pic în supermarket. Era atâta de plin că nu am găsit coș de cumpărături din prima, a trebuit să așteptăm să se elibereze unul, iar parcarea era aproape blocată. Tot orașul o fi fost azi la cumpărături? Edy nu a vrut în coș sau în brațe așa că m-a stors de puteri. Îmi era foarte cald și am mai şi fugit după el, l-am ferit din calea puhoiului de lume, l-am păzit să nu dărâme nimic, i-am spus să nu bage în gură, să nu ia de jos, l-am luat în brațe, l-am lăsat iar de 100 de ori, așa că am venit acasă ca după trei ore de fitness intensiv :).
Mie nu îmi place să fie multă mâncare de sărbători pentru că e grea și după trei zile mă simt prea sătulă de aceleași feluri. Nu știu de ce nu se fac salate fără maioneză sau supă. Ar trebui regândite „regulile”, dar na, cu tradiția nu te pui.
Eu voi avea câteva zile pline.. de vizite, de oboseală, de stress (o să trebuiască să îl las pe Edy cu cineva câteva ore) așa că o să las blogul deoparte şi o să îmi adun puterile să trec cu bine peste. Pe 25 încă voi fi fresh, pe 26 incepe nebunia :).
Eu vă urez Sărbători fericite și liniștite, să ne regăsim din nou fericiți în curând, să ne atingă pe toți spiritul Crăciunului, să fim mai blânzi şi mai buni și să savurăm bucuria acestei sărbători. Sper să am și eu parte de liniște sufletească şi să mă bucur lângă cei dragi!
Pe curând!

Facebook Comments
Liniște, oameni dragi, zâmbet
La dietă. Oo, Doamne!

11 Comments

 • avatar image

  racoltapetru6

  dec. 24, 2015

  Reply

  Crăciun fericit, Mami! Să vă bucurați de zile plăcute și colindători minunați!

  • avatar image

   Mami

   dec. 24, 2015

   Reply

   Multumim la fel!

 • avatar image

  Poteci de dor

  dec. 24, 2015

  Reply

  Eu merg pe ideea că tradiţia nu vine să-mi controleze frigiderul, aşa că mănânc fix ce am chef şi ştiu că îmi pică bine. Să ai un Crăciun cu linişte şi bucurii! Şi să îţi încarci bateriile!

  • avatar image

   Mami

   dec. 24, 2015

   Reply

   Multumesc pentru urari! Craciun fericit!

 • avatar image

  szqwer

  dec. 24, 2015

  Reply

  Craciun feiricit cu Mos darnic si aducator de tot ce va doriti voi si puiul mic !

  • avatar image

   Mami

   dec. 24, 2015

   Reply

   Multumim, asemenea!!

 • avatar image

  lacrimaroua

  dec. 24, 2015

  Reply

  Sarbatori binecuvantate alaturi de cei dragi !

 • avatar image

  cristinaburcus

  dec. 25, 2015

  Reply

  Crăciun fericit! ☺️

 • avatar image

  April

  dec. 25, 2015

  Reply

  Sărbători binecuvântate, pline de bucurie și pace! Să ne bucurăm cu toții de venirea Mântuitorului în lume! :)

 • avatar image

  nicoletaliana

  dec. 25, 2015

  Reply

  Crăciun Fericit ! Toate cele bune ! :)

  • avatar image

   Mami

   dec. 26, 2015

   Reply

   Multumim! Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns