Povestiri din viata

Înainte de culcare

Ştiți serile acelea când copiii adorm taaaaaaare greu? Adică nu își găsesc locul, se foiesc, se răsucesc, se ridică în fund, în picioare, se așează la loc şi apoi când crezi că doarme o ia de la capăt? Cam așa a fost la noi ieri. Cauza? Prea multă oboseală. L-am băgat la somn prea târziu.

Pe la 20.30 am deschis geamul în cameră și am uitat de el, așa că am aerisit (foarte bine! :)) până când termometrul a arătat 17 grade. Nu puteam merge la somn la temperatura asta, așa că am continuat joaca în altă cameră. Lui Edy i-a sărit somnul, a fugit de colo colo, ne-am jucat, el părea foarte încântat, dar când să îl bag la somn.. de unde somn? Deja era obosit mai mult, ar fi vrut să doarmă, dar era încă „activat” de joacă.

Știu că mulți părinți pățesc asta şi e important să realizeze că de fapt copiii nu sunt vinovați că nu le e somn când „e târziu deja”. Ei ne dau semne la timp, doar că noi nu luăm măsuri sau amânăm momentul. Și tot noi ajungem să ne chinuim.

Tu pățești așa ceva?

Facebook Comments
La dietă. Oo, Doamne!
Ce înseamnă un pediatru bun?

4 Comments

 • avatar image

  Nautilus

  dec. 18, 2015

  Reply

  Când era mic, lipeam pătuțul lui de pânză de patul meu și ne priveam prin sită; mă făceam că închid ochii de oboseală, îi închidea și el și adormea. Uneori adormeam și eu.

  • avatar image

   Mami

   dec. 18, 2015

   Reply

   Foarte frumos :) La noi inca nu adoarme asa simplu..

 • avatar image

  cestmoialinaldt

  dec. 18, 2015

  Reply

  Ei nu! Cum sa patesc asa! :))) Aseara am patit o...in loc de 8:30 s a facut 9:30 pana a adormit, iar el nu prea se abate de la program, imagine my surprise! :D

 • avatar image

  bernard25

  dec. 18, 2015

  Reply

  Bonsoir Je te souhaite une très belle soirée Il faut peu de chose pour être joyeux pour rendre quelqu'un heureux Le salut d'un (e)ami(e) Un signe chargé de tendresse La vie peut être superbe en couleurs Un peu de chaleur dans chaque cœur Un monde plein de douceur,pour apporter du bonheur Un oiseau viens de s'envoler http://img11.hostingpics.net/pics/206854oiseau.gif Chez toi il vas se poser Pour t'apporte mon amitié avec de la chaleur en cette période des fêtes JOYEUX NOEL 2015 Bisous , Bernard

Lasă un răspuns