Povestiri din viata

Liniște, oameni dragi, zâmbet

A trecut și Crăciunul. Mă gândeam cu stres și groază la zilele astea dar se pare că nu a fost chiar așa rău. De pe 24 am pornit cu vizitele, am petrecut alături de oameni dragi. Ne-am simțit bine, am râs, am glumit şi ne-am bucurat de minunile de lângă noi.

Ieri era de fapt ziua stresantă.

Trebuia să merg la o cumetrie (fără Edy) şi nu știam cum să fac să fie totul bine acasă pentru că el adoarme doar la sân, e mai mofturos dacă e obosit şi nu a stat fără mami sau tati decât de două ori până acum. Am venit de două ori acasă, dar s-a jucat, a adormit cu mine şi per total a fost bine.

Acum sunt de-a dreptul liniștită și relaxată. Simt că încep sărbătorile cu adevărat, pentru că am revăzut oameni dragi, am petrecut o zi grozavă şi mai urmează şi altele alături de persoane minunate pe care nu le-am văzut de mult timp și de care îmi era dor. Uneori mă gândesc că sunt privilegiată pentru faptul că am oameni deosebiți în preajmă şi că îmi aduc atâta bucurie în suflet. Cred că de fapt asta înseamnă sărbătorile: liniște, oameni dragi, zâmbet.

Pe curând!

Facebook Comments
Când Edy rămâne acasă cu soacra
Crăciun 2015

6 Comments

 • avatar image

  cristinaburcus

  dec. 29, 2015

  Reply

  Exact asta înseamnă! Si...ne facem mereu griji pentru piticii noștri dar sunt bine si cu alți oameni care ii iubesc! ❤️❤️❤️

 • avatar image

  racoltapetru6

  dec. 29, 2015

  Reply

  Cam așa mă simt și eu acum, precum un familist. S-a bucurat nepoțica de mielul cu baterie care l-a primit de la mine și îi place să-i asculte behăitul. S-auzim de bine, în continuare! :)

 • avatar image

  Aliosa

  dec. 29, 2015

  Reply

  " Liniste........, zambet.." si................MULTUMIRI ! :) youtu.be/TxV5tnAaV14 La Multi Ani 2016 ! :) Aliosa.

 • avatar image

  Poteci de dor

  dec. 29, 2015

  Reply

  Un an plin cu bucurii îţi doresc!

 • avatar image

  Melania L

  dec. 29, 2015

  Reply

  Iți doresc un An Nou în care Dumnezeu să îți îmbogățească viața, atât din punct de vedere spiritual, cât și material. Tu ești o femeie prețioasă! :)

  • avatar image

   Mami

   dec. 29, 2015

   Reply

   Multumesc de urari si de apreciere! Sper sa aiba toata lumea parte de asa ceva!

Lasă un răspuns