Povestiri din viata

Alarmele lui Edy

Ce zi frumoasă de duminică! Afară e soare şi noi am avut un mic dejun prelungit, așa că am început foarte bine. Cred că am stat la masă vreo 30 de minute și spre deosebire de zilele precedente, Edy a mâncat binișor. Îl dor gingiile, niște măsele cred că își fac loc să iasă şi îi taie de ceva timp pofta, dar azi mi-a depășit așteptările. A mâncat destul de bine.

Am făcut omletă cu cașcaval, de aceea cu puțin unt, nu prăjită și am mâncat cu ardei gras verde. De câteva zile, Edy încearcă să asocieze două cuvinte (are un an și aproape 5 luni în curând). Până acum a zis de câteva ori „Mickey Mouse”, iar azi a zis de două ori „ardei verde” (adei eede). Asta e ultima achiziție.

Acum câteva nopți am tot oprit alarma de la ora 23.00.

Avem un radio pe noptieră şi Edy l-a butonat până când i-a setat alarma. Am crezut că am dezactivat-o, dar iar a sunat. Am pățit asta vreo trei-patru seri la rând. Are mai multe funcții, proiectează ceas pe perete, unul pe ecran, poți să îi pui mai multe alarme şi cred că m-am cam încâlcit în ore şi de data asta m-a bătut tehnologia. Ca să nu mai sune așa târziu, am setat alarma pe la 7 seara şi am rezolvat problema :). Nu ştiu să o dezactivez, iar dacă scot ceasul din priză trebuie iar setate orele si pentru proiecție și pentru ecran.

Mai avem şi un cățeluș de jucărie din acela pe care trebuie să îl hrănești, să îl cureți, mângâi şi tot așa i-a setat alarmă. Până mi-am dat eu seama care-i faza, suna cam din oră în oră. Credeam că s-a stricat şi pornește aiurea :).

Ieri eram liniștită că am dezactivat alarmele din casă sau cel puțin le-am setat la ore rezonabile, când însă, a pornit ceasul de pe birou. La ora 00.00 😨! Acolo Edy nu are acces de obicei dar o singură dată l-am scăpat la un singur buton. Nu știu cum a nimerit tocmai butonul cu alarmă, parcă are senzori la ele :)).

Azi nu știu la ce să mă mai aștept, care e următorul care sună, dar am început ziua bine şi am un feeling că am scăpat de alarme :). Am fost în oraș o oră şi ceva, ne-am plimbat, am făcut piața, iar acum eu vă scriu şi Edy doarme.

O duminică frumoasă tuturor!

Pe curând!

Foto sites.psu.edu

Facebook Comments
Pregătiri pentru.. oliță
5 lucruri care îți fac căsnicia mai frumoasă după ce apar copiii

4 Comments

 • avatar image

  mopana

  ian. 31, 2016

  Reply

  Ce dragut! Ardei eede... Deci ii place sa apese butoane lui Edy :) O sa fie un tip priceput

 • avatar image

  racoltapetru6

  feb. 01, 2016

  Reply

  Mai ai puțin și o să iei lecții de tehnică de la Edy! :D

 • avatar image

  Nautilus

  feb. 01, 2016

  Reply

  Aveți și cățeluș din ăla psycho? :)) Dacă mă trezea noaptea, aruncam dihania pe fereastră.

  • avatar image

   Mami

   feb. 01, 2016

   Reply

   E un catelus italian :) l-am primit cadou. El e cuminte, daca e inchis nu zice nici pâs, bineînțeles dacă nu are setata alarma :))

Lasă un răspuns