Produse, cumparaturi, review

Scutece tip chiloței

Am mai scris acum ceva timp în urmă despre scutecele Pampers. Pentru că lucrurile s-au mai schimbat un pic, am decis să revin cu un articol nou. De data asta vă spun despre scutece tip chiloței. De când s-a născut Edy, am mers pe varianta Pampers Premium Care. Până pe la numărul 4 nu am cumpărat altceva. Eram mulțumită şi mă gândeam că dacă schimb, poate o să îmi pară rău. Auzisem de mulți copii care au făcut iritații urâte de la scutece.

După un timp am citit despre scutecele Libero. Erau foarte lăudate, multe mămici spuneau că nu irită în comparație cu altele, așa că mi-am făcut curaj să cumpăr. La noi în oraş nu se găseau decât scutece tip chiloței şi am luat un pachet mic să vedem cum sunt. Erau destul de bune, așa că am început să punem seara scutece clasice (tot Premium Care), iar ziua cele chiloței de la Libero, pentru o mai bună mobilitate.

După o perioadă, a avut loc o campanie Pampers şi ofereau spre testare două scutece tip chiloței. Le-am testat şi fiindcă mi s-au părut mai bune decât cele Libero (care miros mai ciudat şi se umflă mai tare), am trecut din nou la Pampers. De data asta Active Baby Pants.

Edy acum e la mărimea 5 și am început să îi pun şi noaptea tot tip chiloței.

Se mulează mai bine pe talie şi îl îmbrac mult mai ușor, mai ales că lui îi place foarte mult să stea în pielea goală şi fuge dacă mă vede că vreau să îl îmbrac. Mi se par mai practici.

Am avut ocazia să testez şi scutecele clasice Pampers Active Baby și Huggies (tot clasice, cele apărute noi cu personajele din desene: Mickey și Minnie Mouse). Nu mi s-au părut diferite de Premium Care. Diferența cred că stă în loțiunile pe care le conțin. Absorb la fel de bine și sunt asemănătoare din punctul meu de vedere. Cred că nici prețul nu este foarte diferit. Edy nu a avut iritații de la niciunul dintre scutecele menționate așa că în această privință nu știu ce să vă spun.

Despre scutecele lavabile am aflat târziu, n-am văzut la nimeni cunoscut, așa că nu le-am încercat. Mi-ar fi plăcut să știu de ele la început şi să am ocazia să testez, dar am pornit cu cele de unică folosință la drum şi am rămas așa.

Voi ce fel de scutece ați ales pentru copii? Sunteți mulțumiți?

Pe curând!

Facebook Comments
Cartonașe de activități Montessori. Se găsesc în librării!
Geaca 3 in 1 pentru copii

2 Comments

 • avatar image

  Rhea

  feb. 17, 2016

  Reply

  Am folosit si noi tot scutece Pampers, tip chilotei de pe la 1 an jumate! Sunt tare practici! Si chiar daca am incercat si scutece de la alte firme, am revenit cu vehementa la Pampers, care, cel putin cei timp chilotei sunt mult mai subtirei si mai putin greoi la funduletul bebelinului!

  • avatar image

   Mami

   feb. 17, 2016

   Reply

   Da. Si eu am observat ca e o diferenta destul de mare.

Lasă un răspuns