Diverse

Sentimentele pe care le simt eu n-au nevoie de o zi specială

sentimentele de iubire casnicia mai frumoasă după ce apar copiii

Fiindcă vreau să fiu şi eu în ton cu sarbatoarea de Valentine’s Day, azi vorbesc despre iubire. Nu aş putea spune că noi facem ceva deosebit în această zi. Nici nu știu dacă am făcut vreodată. Poate doar în liceu, când fluturașii din stomac zburdau la fiecare ocheadă. Sau poate în facultate, când locuiam în orașe diferite şi ne vedeam rar.

Acum, pentru noi, ziua de 14 februarie se rezumă la inimioare în toate supermarket-urile, prea multă reclamă la tv şi știri despre incredibilele vănzări de flori, pluşuri şi bomboane. E o sărbătoare împrumutată de la alții dar se pare că „a prins” la noi în țară.

Sentimentele pe care le simt eu n-au nevoie de o zi specială!

Poate că nu primesc un trandafir pe care să îl plimb tot orașul, nu beau șampanie și nici nu mănânc la restaurant de Valentine’s, însă mă simt iubită și fericită. Despre asta e această zi? Atunci înseamnă că și zilele trecute a fost Valentine’s la noi.

Poate suntem mai grăbiți şi mai zăpăciți de când suntem părinți dar eu cred că iubirea stă în lucrurile mici. Un pupic, o îmbrățișare, un zâmbet și o vorbă bună ne leagă mai mult. Ne ajută să ne menținem sentimentele proaspete.

Edy nu a făcut decât să sudeze ceea ce construiam noi. Uneori ne uităm amândoi la el şi nu ne vine să credem. Nu mai suntem „noi doi” ci „noi trei”, totul se rezumă la familie. Nu mi-aş inchipui viața altfel decât este ea acum. Am inimioarele în fiecare zi alături, nu trebuie să merg în supermarket pentru asta şi nici măcar nu sunt de pluş. Sunt reale!

Mi-am dorit o familie perfectă şi am primit-o.

Ce o să facem noi de Sf. Valentin? Poate o să ieșim toți trei la aer şi o să ne uităm cu drag la Edy care o să se plimbe pe lângă noi în bătaia soarelui. Poate o să ne fugărim şi o să râdem acasă. Poate va ploua sau va fi vânt şi vom privi pe geam sau vom mânca pop-corn.

Habar n-am ce o să facem.

Cred că nu am nevoie de o zi anume să fac ceva special, să primesc şi să ofer iubire. Sentimentele mele transformă fiecare zi în una specială.

Pe curând!

Facebook Comments
Curățenie de primăvară
Pregătiri pentru.. oliță

6 Comments

 • avatar image

  MMara

  feb. 11, 2016

  Reply

  Așa e. Iubire primim și arătăm în fiecare zi prin gesturi, fapte și vorbe. Așa ar fi normal și este. Timpul nu ne permite să facem ceva mai mult de atât. De asta eu cred că, o dată la câteva luni, de Valentine's sau de Dragobete sau în oricare altă zi ( din când în când ) sau una cu o semnificație specială pentru noi, este frumos să facem ceva mai mult. Să ne arătăm iubirea așa cum nu în fiecare zi o poți face. Nu trebuie să facem cheltuieli considerabile dar o poză într-o framă sau orice altceva, rămâne în timp și va fi mereu o amintire frumoasă! Iubiți-vă mult!

  • avatar image

   Mami

   feb. 13, 2016

   Reply

   Da, ai dreptate ca uneori trebuie sa facem si ceva special dar cred ca la un moment dat, o zi perfecta petrecuta in familie face mai mult decat orice rama foto.

 • avatar image

  racoltapetru6

  feb. 12, 2016

  Reply

  Orice veți alege să faceți de Sf. Valentin, știu că vă va aduce bucurie în suflete, la fel ca în fiecare zi în care vă iubiți. S-aveți parte de zile frumoase, că restul vine de la voi! :)

  • avatar image

   Mami

   feb. 13, 2016

   Reply

   Multumim din suflet pentru cuvintele frumoase!

 • avatar image

  Aliosa

  feb. 12, 2016

  Reply

  Buna dimineata ! Vorbe intelepte chiar daca-s pornite din inima tanara ! :) Ai dreptate, asa este , sentimentele pe care le simtim pentru cel drag, nu au nevoie de o ZI SPECIALA ! :) Pentru frumoasa ta FAMILIE, un sfarsit de saptamana cat mai minunat ! :) youtu.be/WfGR__QrMxk Cu stima, Aliosa.

  • avatar image

   Mami

   feb. 12, 2016

   Reply

   Multumesc! Week-end placut si petrecere drumoasa!

Lasă un răspuns