Povestiri din viata

Week-end plin

esti un soare week-end plin vii cu mine

Azi sunt obosită deşi e duminică. S-au adunat destule activități şi chiar mă bucur că acum reușesc să stau întinsă în pat. Ieri am fost un pic la pădure. Nu la grătar, ci pur şi simplu să admirăm natura. Bine, făcând excepție de gunoiul de la marginea pădurii. Edy a fost foarte încântat de locul nou, de buchețelul de flori cu care a venit acasă, de păianjenii dintre frunze şi de pădurea în sine.

esti un soare week-end plin

 

În fiecare an eu obișnuiam să merg la început de martie, așa că am fost încântată să îmi reiau obiceiul. Astăzi am fost plecați de dimineață. Am avut treabă într-un oraș din apropiere, apoi la țară. Edy a dormit pe bucăți, nici nu știu cum a rezistat așa.

Dimineață am intrat cu el pentru prima dată într-un spațiu de joacă din acela cum sunt în mall-uri.

Era nebunie în toată regula, copii de toate vârstele, gălăgie, țipete, plâns, jucării, tobogane, mingi, baloane și multe altele. Nu știu ce mi-a venit să îl duc pentru prima dată într-o zi de duminică acolo, însă aveam de așteptat undeva şi am vrut să îl țin ocupat să nu se plictisească. N-a plâns, a fost chiar încântat, mai ales că baloanele și mingile sunt în topul preferințelor lui. Mai mult a făcut curățenie. Cam tot ce lua de jos îmi dădea mie :). Mi s-a părut destul de ok mai ales pentru copii mai mari care se dau singuri în leagăn, urcă pe tobogan, sar pe trambulină etc. A costat 5 lei o jumătate de oră. Mi s-a părut rezonabil.

La țară nu am stat mult, însă cât am stat ne-am plimbat de la gâște, curci, pui la vaci şi cai. Doamne cât de mult îi plac! Când ne-am întors acasă am mai mers și la cumpărături şi am simțit că zona mea lombară vrea în pat. Am spălat vineri seara două covorașe şi acum în loc să îmi treacă, am accentuat durerea. L-am lăsat pe Edy în cadă vreo 40 de minute, am spus poezii şi cântecele, am râs, dar aveam şi eu și el nevoie de odihnă. El a adormit, eu vă scriu. Programul de somn a rămas pe ora veche, adică s-a decalat un pic, dar sper ca în curând să revenim la normal.

Mă relaxez acum după un week-end plin pentru că simt nevoia. Voi?

Pe curând!

Facebook Comments
Doar cine e părinte poate să înțeleagă
Când dorm copiii pe pernă?

5 Comments

 • avatar image

  Ileana

  mart. 28, 2016

  Reply

  Dupa cum a fost, a fost frumos si placut weekendul, acum vine relaxarea :) . Eu m-am relaxat azi, doar azi am lenevit fara sa fac nimic, in rest nu prea am timp nici in weekend de relaxare, Vise frumoase alaturi de familie! <3

  • avatar image

   Mami

   mart. 28, 2016

   Reply

   Multumim :)

 • avatar image

  racoltapetru6

  mart. 28, 2016

  Reply

  Bine că a trecut duminica. Pentru mine-i cea mai obositoare zi, iar programul tv e mai slăbuț. O săptămână cu multe bucurii! :)

  • avatar image

   Mami

   mart. 28, 2016

   Reply

   Multumesc! Saptamana relaxanta!

 • avatar image

  mopana

  mart. 28, 2016

  Reply

  Si mie imi placeau animalutele si pasarile cand ma duceam la tara. Adevarul este ca la oras nu le vezi in fiecare zi :D

Lasă un răspuns