Produse, cumparaturi, review

Adidaşi pentru copii

 

A venit căldura, am ieșit și noi la vânătoare de lucruri noi: tricouri pentru părinți, adidasi copii, încălțăminte pentru mami, geacă subțire pentru tati şi multe altele care ne trebuie. Nu e simplu să ne plimbăm prin magazine ca să găsim ceva, pentru că Edy e un mic explorator și două secunde dacă mă întorc şi nu îl am în vizor, dispare, așa că totul se petrece foaaarte rapid. Intrăm, vedem ceva, dacă ne place probăm fuga fuga și apoi ieșim. Facem cu rândul la supravegheat.

Eu vreau niște încălțări comode şi drăguțe din piele, dar nu prea ştiu ce caut. Am niște botine fără toc de anul trecut dar fiind crem, s-au cam uzat şi arată urât. Aș vrea ceva asemănător şi totuși diferit. Sunt tare nehotărâtă.

Pentru Edy caut tot așa, încălțăminte comodă. Am găsit pe site-ul Noriel un model simpatic (cei din imaginea de mai sus) şi deocamdată sunt pe lista de așteptare. Au caracteristici destul de bune:

  • pantofi sport pentru copii cu exteriorul din piele naturală.
  • talonet anatomic acoperit cu piele naturală.
  • talpă din cauciuc, cusută, flexibilă și aderentă.
  • sistem de închidere cu arici.

Eu cred că pentru copii mici, cel mai important lucru la încălțăminte este talpa flexibilă. Bineînțeles, contează mult mai multe, de la cusături, calitate, material, la cât de practici şi ușori sunt, însă flexibilitatea cred că e în capul listei pentru că dă o anume lejeritate piciorului şi nu-i strică mersul copilului. Ce nu este menționat la caracteristici este faptul că partea din față e acoperită cu cauciuc şi acest detaliu contează. Noi am văzut la Edy diferența.

Am mai cumpărat pentru el încălțăminte online și decât să îl plimb prin magazine, prefer această variantă. O încălțăminte de calitate respectă anumite standarde şi ar trebui să nu dăm greș.

Ce ar trebui să observăm la un copil când îi cumpărăm încălțări noi?

În primul rând, trebuie să fie o mărime adecvată. Nu e bine să fie nici prea mari, nici prea mici. Chiar dacă îi crește repede piciorul, nu îi cumpăra mărime mai mare!

Cât timp copilul este mic, nu poate să spună dacă îl deranjează ceva, așa că îl încălțăm şi observăm cum se simte cu ei. Dacă totul e bine şi îi cumpărăm, repetăm şi acasă procedura pe durată mai mare şi apoi îl descalțăm şi vedem dacă e roșu pe undeva.

Materialul să fie unul natural și flexibil, să lase pielea să respire, să urmărească forma piciorului, să nu fie grei şi rigizi.

Nu vă zgârciți când vine vorba de încălțăminte, luați ceva de calitate, pentru că mersul e în formare şi puteți crea probleme cu încălțăminte ieftină.

Pe curând!

Facebook Comments
Noutăți de la NIVEA Baby
Urs - Ursul - Urselele. Perioada pluralurilor şi a cuvintelor articulate

No comments

Lasă un răspuns