Povestiri din viata

Zile norocoase. O fi de la trifoi?


Ieri a dat norocul peste mine 😁. Eram la plimbare și fiindcă Edy se oprește la fiecare pas să mai culeagă câte ceva de pe jos, eu mă uitam în iarbă. Nu știu cum am zărit în tufa de trifoi, tocmai pe cel cu patru foi. De obicei nu sunt superstițioasă, dar din copilărie știu că se găsesc greu (căutam şi o zi întreagă și tot nu găseam). Nu am putut să îl las acolo. I-am făcut și o fotografie drăguță să țin minte, că apoi l-am pus în geantă și nu știu ce a mai ramas din el.

La noi trec zilele repede. Vineri nu am ieșit mult, doar un pic dimineața, pentru că era vânt puternic, însă am recuperat ieri și azi. E foarte cald afară, așa că, pentru Edy, astăzi a fost prima zi din an în care a purtat tricou. Nu am mai văzut alți copii la fel de dezbrăcați, toți aveau geacă sau hanorac, însă eu am considerat că la 27 de grade e nasol cu hanorac. La soare era chiar jale.

O măsea mai stă să îi iasă, deja gingia e modificată destul de mult, dar pare fericit.

Nu ne-am luptat nici cu supărări, nici febră sau lipsa poftei de mâncare așa că sunt foarte încântată. Azi dimineață am făcut clătite și Edy a mâncat foarte bine. Nici la amiază nu a refuzat ciorba de pui, însă a adormit târziu. Pe la 17 a mâncat orez cu carne şi înainte de culcare ananas. Cat am ieșit afară a ronțăit rondele de orez şi o bucată de banană, așa că a manca destul de bine.

E foarte activ acum, aleargă, urcă scări, urcă şi coboară pe toate rampele, se dă singur pe tobogan (urcă singur scările, se așează şi își ia avânt fără ajutor) iar noi îl prindem jos. Mi se pare ideal că face asta, acum o săptămână îl ajutam și nu credeam că o să evolueze așa repede (la noi în cartier toboganul e foarte înalt). Îi plac în continuare mult mingile şi dă cu piciorul „goool” cum a văzut la copii. 

Îmi e foarte greu să folosesc telefonul în preajma lui, pentru că dacă îl vede, vrea filmulețe pe youtube toată ziua. Nu îi dau voie decât maxim jumătate de oră pe zi în două reprize şi chiar și așa mi se pare mult.

Astăzi am petrecut duminica în familie, am fost în parc, la tobogane, ne-am fugărit pe după copaci, ne-am plimbat, a fost bine şi relaxant. Or fi fost zilele norocoasa datorită trifoiului? 😂😂 Ziua voastră cum a fost?

Pe curând!

Facebook Comments
Elefantul
Acadeleeee

8 Comments

 • avatar image

  Monica

  apr. 18, 2016

  Reply

  Wow! Un trifoi cu 4 foi... :) Eu cred ca norocul tau a venit cu Edy in acelasi timp. Trifoiul doar intareste acest fapt. Weekend-ul meu a fost superb. Am stat cu cea mai buna prietena a mea, pe care o voi pierde din vara pentru ca se muta la mama ei in Anglia :(

  • avatar image

   emotiidemamica

   apr. 18, 2016

   Reply

   :( imi pare rau ca pleacă prietena ta.. stiu ca e greu sa gasesti pe cineva care sa aiba acest statut.. dar sunt sigura ca totul va fi bine.

 • avatar image

  Racolța Petru

  apr. 18, 2016

  Reply

  Văd că Edy evoluează foarte repede, parcă de la un articol la altul. O fi și trifoiul un semn de noroc, dar ți-a trebuit întâi noroc ca să-l găsești! :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   apr. 18, 2016

   Reply

   Asa este! Multumesc de vizita!

 • avatar image

  Călător prin viață

  apr. 18, 2016

  Reply

  Ce frumos! Găsisem și eu odată un trifoi din ăsta, pe care l-am pus bine ... atât de bine că n-am mai dat de el :)) Faină tare ziua voastră!

  • avatar image

   emotiidemamica

   apr. 18, 2016

   Reply

   :) s-ar putea sa patesc si eu la fel

 • avatar image

  Mamica Mariei

  apr. 25, 2016

  Reply

  Super! Nu am gasit nicciodata un trifoi cu 4 foi. Mult noroc va dorim!!!! Felicitari! :*

  • avatar image

   emotiidemamica

   apr. 25, 2016

   Reply

   Trifoiul rasare cand nu te astepti.. ca si norocul :)

Lasă un răspuns