Produse, cumparaturi, review

Balansoar pentru bebe

 

balansoar-cu-vibratii-si-sunete-kinderkraft-animals_1

Am văzut de curând pe Facebook un mesaj al unei mame ce căuta păreri despre balansoar bebe. Vroia să achiziționeze pentru copilaş şi fiindcă erau multe mesaje cu recomandări bune, am hotărât să vă scriu şi eu câteva cuvinte.

Noi am avut un balansoar simplu primit de la cineva, un model vechi, fără jucării, cu o vibrație fină care plimba scăunelul în față şi în spate, dar deşi nu foloseam vibrația, mă ajuta să îl am pe Edy în siguranță în apropiere cât spălam vase sau făceam mâncare. E ca şi cum ai aduce pătuțul în bucătărie cât ai treabă şi îl vezi pe copil ce face.

Acum se găsesc cu multe funcții, jucării, muzică dar pot fi folosite şi doar ca șezlong, pe timpul somnului. Mie mi se par destul de folositoare. Câteva propuneri de pe site-ul Noriel aveți mai jos:

Balansoar Hauck Leisure Emotion – Butterfly

balansoar-hauck-leisure-emotion-butterfly

Are o saltea suplimentară pentru nou născuți cu suport pentru capul bebelușului, jucării, spătar reglabil în 3 poziții cu o singură mână (foarte util, noi am avut cu două și era enervant), centură de siguranță cu prindere în 3 puncte, se balansează sau se poate bloca să rămână fix.

Husa şi căptușeala sunt 100% poliester. Husa se poate detaşa şi spăla la 30 de grade.

Greutate: 2.8 kg

Balansoar bebe 2 in 1 BRIGHT STARTS Ingenuity – Seneca

bright-starts-ingenuity-leagan-si-balansoar-transformabil-2-in-1-seneca

Leagănul transformabil oferă două funcționalități distincte: leagăn complex pe de-o parte și balansoar confortabil, pe de altă parte. Are vibrații liniștitoare, 5 viteze de legănare, 8 melodii și 3 sunete din natură. Bară de jucării pivotantă cu 2 jucării de pluș.

Pe lângă tehnologia TrueSpeed™, care-i conferă funcția de legănare constantă, leagănul se distinge și prin tehnologia Slimfold™ – care-i permite o pliere foarte compactă pentru maximă portabilitate. Whisper Quiet™ îi asigură funcționalitatea complet silențioasă, iar tehnologia Hybridrive™ asigură utilizarea eficientă a energiei bateriilor, care vor avea o viață de 3 ori mai lungă, în comparație cu alte leagăne.

Pernița pentru cap este detașabilă, bara cu jucaria din pluș este flexibilă, pentru a avea acces usor la copil și există posibilitatea de setare a timpului de funcționare la 30, 45, 60 minute. Pliere ușoară, pentru depozitare sau transport. Necesită 4 baterii tip D (nu sunt incluse). Șezutul este lavabil în mașina de spălat.

KINDERKRAFT – Leagăn Teddy Bear cu conectare la priză

leagan-portabil-cu-conectare-la-priza-kiderkraft-teddy-bear

Leagănul interactiv, muzical, cu lumini și conectare la priză KinderKraft, este un loc unic pentru relaxare și distracție pentru copii cu o greutate de până la 12 kg.

Are diverse melodii, sunete din natură și efecte sonore, carusel cu trei jucării, lumini colorateScaunul este rabatabil în 3 poziții și are 5 viteze de legănare liniștitoare, oferind maximum de confort. Are un cadru de oțel robust care se pliază pentru stocare și portabilitate ușoară, şezutul leagănului se rotește la 180° și are 3 poziții de înclinare a spătarului.

Leagănul Teddy Bear are, de asemenea, o capotină care oferă protecție împotriva soarelui, de exemplu atunci când se utilizează în grădină și pe terasă.

Se poate folosi atât cu conectare la priză cât și cu baterii.

Toate balansoarele sunt potrivite de la naștere. Pentru mai multe modele şi caracteristici accesați site-ul Noriel.

Pe curând!

Facebook Comments
Cum alegem olița?
Comanda mea iuppy.ro

4 Comments

 • avatar image

  Racolța Petru

  mai 15, 2016

  Reply

  Am văzut și eu, recent, la nepoțica mea, un balansoar foarte sofisticat, că nici nu-i știam toate funcțiile. Astăzi găsești lucruri la care nici nu te gândești, trebuie doar să cauți.

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 15, 2016

   Reply

   Asa e.. si cate o sa mai apara... maine poimaine ne ajutam la orice de roboti si balansam copilul in balansoar zburator :))

 • avatar image

  mamicadeleut

  mai 17, 2016

  Reply

  Sunt foarte utile balansoarele. Am vazut copilasi care nu mai vroiau sa fie luati din ele, care adormeau imediat ce erau asezati si incepeau vibratiile sau melodiile. Al meu nu le-a suportat sau nu am nimerit eu unul pe gustul lui. Am avut 2 modele: unul tip leagan si celalalt cu vibratii. Le-am dat unor prieteni si le folosesc deja de vreo 3 luni. Cm

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 17, 2016

   Reply

   Nici la mine nu a stat foarte mult, dar cat a fost mi s-a parut util

Lasă un răspuns