Povestiri din viata

Din nou cu căruciorul la plimbare

Carucioare-copii

Edy a început să vadă alți copii în cărucior sau în tricicletă și îmi tot spunea că vrea şi el, așa că am început să îl scot din nou cu căruciorul. Când ieșim îl împinge, e foarte încântat că poate face și el ce a văzut la noi, apoi îl așez (când mai obosește) şi îl pot plimba mult şi bine. Are momente când vrea iar pe jos, îl scot, mai împinge un pic și tot așa.

Noi o vreme nu l-am folosit pentru că Edy vroia să meargă, să culeagă lucruri de pe jos, așa că nu îl convingeam să stea în el. Acum s-a mai învățat cu locurile din zonă şi nu mai stă la fiecare fir de iarbă, iar căruciorul ne permite să ne deplasăm pe distanță un pic mai mare.

Mi se pare un pic mai dificil când e de urcat pe unq trotuar fără rampă, când am de mers la magazin şi trebuie să las căruciorul undeva, era mult mai practic in sistemul de purtare, dar sunt şi avantaje. De exemplu azi am venit de la piață cu plasele în coșul căruciorului. Nu am avut nimic de cărat.

Când merg la plimbare în oraș am o grijă în plus dacă îl las lângă o bancă. Știți că se fură mult pe la noi, așa că nu pot ține nimic în el cât am grijă de copil. Mie mi se pare mai practic să merg cu mașina undeva, iau copilul și mă plimb mult și bine și apoi merg iar la mașină. Mai pot lua cu mine şi o gustare, o sticlă cu apă, mingea cea mare, baloanele colorate etc. Bine, niciodată nu iau atâtea dar s-a întâmplat ca mingea din mașină să mă salveze de la cumpărarea alteia când eram la plimbare așa că o jucărie acolo nu strică.

Voi folosiți căruciorul? Eu până acum l-am folosit pe etape. Ba a vrut în el, ba nu a vrut. Acum vrea și ne ajută asta, deși nu știu cât o să îl țină..

Pe curând!

Foto boubaltii.com

Facebook Comments
Când soții sunt pe lungime de undă diferită
Pătuț de lemn vs. pliabil

2 Comments

 • avatar image

  racoltapetru6

  mai 21, 2016

  Reply

  Să vezi ce bucuros o să fie Edy când o să-și împingă un frățior sau o surioară cu căruciorul! :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 21, 2016

   Reply

   Sa speram!

Lasă un răspuns