Mancare, sanatate, retete

Limonadă

Noi nu prea ieșim la sucuri în oraș de când îl avem pe Edy, chiar dacă reușim să îi găsim acolo activități care să îl țină ocupat și să nu se plictisească. Din când în când merge totuşi câte o ieșire mai ales în zilele calde, la o terasă sub umbreluță, savurând o limonadă.

Acum o săptămână am mers undeva cu niște prieteni. Pe Edy nu l-am lăsat acasă, știți deja că îl iau peste tot, iar prietenii noștri au venit de asemeni cu copilul. Au avut copiii unde să se joace, să alerge, au admirat fântâna arteziană şi s-au jucat şi cu ce am adus de acasă pentru că în astfel de cazuri eu nu plec de acasă nepregătită. Am avut creioane colorate, baloane și eram pregătită şi cu cretă sau jucării pe care nu le-am mai scos pentru că aveau destulă treabă. Lor acum le place să se ascundă, să danseze şi fiindcă a fost loc de așa ceva, jucăriile nu au mai prezentat interes.

Noi am servit limonadă, una dintre băuturile mele preferate. Vara o comand tot timpul la terasă, însă acasă nu aş putea spune că o prepar frecvent. Edy a fost foarte încântat de limonadă şi chiar a băut destul de multă. De atunci îi prepar zilnic acasă (eu pun miere, lămâie și apă plată) şi îi place să o savureze cu paiul. Așa a luat naștere şi filmul de mai sus :). Mie mi s-a părut amuzant cum încearcă să spună cât mai corect „limonadă” şi faptul că e tare încântat de băutul cu paiul. Ție îți place?

Pe curând!

Facebook Comments
Gustările lui Edy la 1 an și 8 luni. Variante sănătoase pentru a evita dulciurile din comerț
Acadeleeee

2 Comments

 • avatar image

  Racolța Petru

  mai 13, 2016

  Reply

  Firește că limonada cu miere e mai bună și mai sănătoasă decât orice alt suc. N-am uitat cât de mult îmi plăcea pe vremuri, dar acum o fac mai rar, din comoditate.

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 13, 2016

   Reply

   Pai uite daca tot ti-am adus aminte, cat ia sa prepari? 3 minute :)

Lasă un răspuns