Povestiri din viata

Musafiri

La noi încă nu s-au terminat sărbătorile. Pe 28 aprilie a fost ziua mea, dar n-am reușit să o sărbătoresc atunci, pentru că au venit sărbătorile de Paști. Nu am găsit o zi în care să adunăm lumea la un loc, dar a venit între timp şi ziua soțului așa că de trei zile suntem într-o sărbătoare 🙂 (asta în caz că vă întrebați unde am dispărut).

De Paști au venit rude din alte zone ale țării, am fost la țară, am stat toți la masă, am vorbit, am ciocnit ouă roșii și cum era de așteptat, Edy a fost în centrul atenției. Îi place să aibă ocupație, să se joace cineva cu el tot timpul, să își etaleze cunoștințele vaste şi să râdă pe sub mustăți de fiecare dată când i se face pe plac.

Azi am avut din nou musafiri așa că abia acum am reușit să pun casa la punct. E miezul nopții dar mă bucur că a fost frumos şi am reușit să ieșim şi afară pe seară. Dimineață ploua tare și era rece dar între timp și-a mai revenit vremea.

Astăzi, Edy a fost mai mofturos. Nu s-a atins aproape deloc de mâncare dar a stat la sân foaaaarte mult. Ieri a mâncat foarte puțin. Sper să înceapă să iasă caninii pentru că am văzut că sunt umflate gingiile. Chiar de mult nu a mai stat atât la sân. La ultimele măsele ieșite a mâncat foarte bine dar cred că ați observat şi voi că fiecare dinte sau măsea iese cu simptome diferite, nu-i așa?

Acestea fiind zise mă arunc în perna mea pufoasă să îmi odihnesc oasele până mâine când o iau de la capăt. Nu cu musafirii, că e luni și e gata distracția, ci cu mămicia :). Nu că aş fi făcut vreo pauză, dar am avut treabă şi Edy nu a avut parte de mine ca de obicei.

Pe curând!

Facebook Comments
Despre prieteni virtuali și cărți
Prima noastră sabie

8 Comments

 • avatar image

  Aliosa

  mai 09, 2016

  Reply

  Pai bine "Mami" abia pe 8 mai imi spui ca pe 28 aprilie a fost Ziua Ta ? :) La Multi Ani chiar daca-i cu intarziere ! :) Si cum venisem in borseta cu altceva si nu cu un CADOU special de Ziua TA, iti ofer din toata <3 un CADOU si mai pretios : Trofeul WTA de la MADRID castigat de Simona Halep ! :) link youtu.be/jjEzp145W0k O saptamana numai cu bine si cu multa iubire fata de EDY ! :) Aliosa.

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 09, 2016

   Reply

   Multumesc mult!!

 • avatar image

  Racolța Petru

  mai 09, 2016

  Reply

  Ești tu prea modestă sau nu am fost atent eu la semnale, pentru a-mi da seama că a fost ziua ta? Îmi pare rău că n-am apucat să te urez, pe tine și pe soțul tău, dar o fac acum: LA MULȚI ANI! :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 09, 2016

   Reply

   N-am dat sfoara in tara, ce-i drept :) Multumim mult pentru urari!!

 • avatar image

  Monica

  mai 09, 2016

  Reply

  Eeee... Nu cred eu ca n-a avut parte de mamicie :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 09, 2016

   Reply

   :)) a avut.. dar nu ca alte dati

 • avatar image

  Călător prin viață

  mai 10, 2016

  Reply

  La mulți ani, cu întârziere! Și ție și soțului! Și lui Edy, chiar dacă nu e ziua lui :)) Să fiți sănătoși și fericiți :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 10, 2016

   Reply

   Mulțumim, la fel!!

Lasă un răspuns