Povestiri din viata

Despre prieteni virtuali și cărți

Pe blog am început să scriu acum un an și mai bine de jumătate din dorința de a-mi așterne gândurile ca într-un jurnal. Voiam să păstrez la loc sigur detalii pe care acum le-am uitat și pe care le recitesc cu drag, dar și să schimb impresii cu alte mămici. Doar că în timp a luat amploare şi a devenit mai mult de atât. Am cunoscut oameni noi, chiar dacă doar virtual, am primit multe aprecieri și am simțit de multe ori că nu scriu degeaba.

Nu știu cum simțiți voi, însă eu când citesc constant un blog parcă am impresia că știu deja persoana din spatele lui. Bineînțeles că asta nu se întâmplă niciodată, oamenii exprimă mai mult prin gesturi, mimică și felul lor de a fi în realitate, însă e frumos să trăiesc cu impresia.

Unul dintre prietenii virtuali este şi Petru Racolța (dacă nu îl știți, intrați pe blogul lui pentru că sunt sigură că povestioarele şi bancurile de duminică vor fi şi pe placul vostru). E scriitor și a tipărit de curând cartea „Povestirile unui maramureșean” pe care mi-a trimis-o. Mi s-a părut foarte frumos că a trimis şi pentru Edy o carte foarte drăguță, veselă și colorată tot de el scrisă, din acest motiv am ținut să vă scriu despre asta. Gesturile mici au de multe ori valoare mare.

Am început să citesc din cartea cu animăluțe vorbărețe şi chiar e amuzantă povestioara, așa că dacă vreți să mai schimbați registrul poveștilor şi să mai citiți și altceva copiilor în afară de Capra cu trei iezi şi Scufița Roșie, variante sunt.

Mulțumim, Petru Racolța pentru frumoasele cărți şi îți ținem pumnii pentru scrierile noi. Succes în tot ceea ce faci!

Pe curând!

Facebook Comments
Mami, nu cânta!! Așa îmi spune când încep să îi cânt
Musafiri

8 Comments

 • avatar image

  Monica

  mai 10, 2016

  Reply

  Frumos gestul lui Petru :) Sa va bucurati de carti! xoxo

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 10, 2016

   Reply

   Multumim!!

 • avatar image

  Racolța Petru

  mai 10, 2016

  Reply

  Eu îți mulțumesc din suflet pentru aprecierile măgulitoare din articolul elogios, la adresa mea și a cărților. Mă bucur că îți place „Revolta din ogradă” și sper să ai o părere bună și despre „Povestirile unui maramureșean”, după ce o vei citi. Lectură plăcută și să auzim de bine, Mami! :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 10, 2016

   Reply

   Multumim inca odata!

 • avatar image

  Călător prin viață

  mai 10, 2016

  Reply

  He he! Nici nu mă îndoiam că domnul Petru nu ar fi domn! Și el îl citesc cu plăcere și admirație :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 10, 2016

   Reply

   :) este, este!

 • avatar image

  Mamica Mariei

  mai 12, 2016

  Reply

  Foarte dragut din partea dumnealui! Si eu il citesc cu placere iar gestul lui este de admirat! Felicitari!

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 13, 2016

   Reply

   :) e super!

Lasă un răspuns